Observasjon

diagram

Stikkord: , ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Ja til flere grafer! :-D

Thomass siste skrik: Jenta med de heite buksene, del I

Hehe. Pen graf. Prøver du å si at fiskepinnene med pulverpotetmos ikke er skikkelig kost? Det er jo det den allmenne nordmann er bygd av…

Å-å-å! Har dere vannmaskin på jobb? For isåfall: dra med deg et par kasser med rettikoppenmat som du kan lage når fiskepinnene ser ekstra fiskepinnete ut!

Maren Den Overlykkeliges siste skrik: Til alle innehavere av y-kromosomer

Er jeg fremdeles overlykkelig? Jøss.
Jaok..?

..
Du kan bunkre opp med kjeks, også. Kornmo eller noe. Sånn som ikke går ut på dato med det første, som du kan ha masse av, og som du dessuten kan bruke til å innsmigre deg hos kollegaene med.:)

Marens siste skrik: Til alle innehavere av y-kromosomer

Jeg må si som bza at fiskepinner og pulverpotetmos er da skikkelig kost. Godt, billig og enkelt å lage. Er personlig en stor fan. Er også en stor fan av grafer.

Thomas: Vær forsiktig med hva du ønsker deg nå…

bza: Takk, du. Jeg er personlig veldig lite glad i fiskepinner, og posemos er vel omtrent det kjedeligste som eksisterer av halvfabrikata.

Maren: Det har vi, og den ideen var slettes ikke dum! Et lager med rettikoppenposer skal skaffes.

Ole: Dette blir kanskje litt vel internt, men vi som var på Sandøya med deg den fatale sommeren dda «noen» kom hjem med Fiskemannens Fiskepinner vet smertelig godt at fiskepinner kan ødelegge liv. Grafer er nydelig.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.