Lille-lørdag

Jeg er så glad i onsdager!

Faktisk liker jeg onsdag bedre enn fredag, lørdag og søndag. Søndager er oppskrytte, jeg bruker hele søndagen på å grue meg til å stå tidlig opp dagen etter. Samtidig sover jeg jo lenge på søndagen, og får dermed ikke sove tidlig på kvelden, som i tur fører til en trøtt mandagsmorgen. Ingen liker mandager, og min teori er at søndagen er ansvarlig for akkurat det. Dustedag.

Lørdagen er fin, ingen tvil om det. Kanskje den fineste dagen i hele uka for mange, selv om jeg personlig setter en knapp på onsdagen. Det har med forventninger å gjøre. Jeg syns det er fint når lørdagen er her, men jeg syns på en måte det er enda litt finere å vite at jeg er halvveis gjennom arbeidsuka – det er mindre arbeid igjen enn jeg har gjennomført så langt, liksom.

Så, da skulle man vel tro at torsdagen sto enda høyere i kurs? Vel, det gjør den ikke. Om noen kan forklare meg hvorfor hadde jeg satt stor pris på det.

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.




Kommentarer

Hey, jeg er også onsdagsfan! Har aldri heelt klart å finne ut hvorfor, men jeg tror det har en sammenheng med at jeg alltig har mislikt tirsdager… Og da virket alt så mye bedre når det ble onsdag.

Tirsdager er fæle. Mandager er det liksom lov å mislike, men tirsdager; de bare sniker seg på deg de. Dessuten puttet skolen alltid de teite fagene på den dagen, og fikk det til å føles som om den aldri tok slutt…

Trines siste skrik: Hvorfor jeg er en fantastisk kjæreste (evt, Hva som gjør Ole så heldig)

Strengt tatt er du ikke over halvveis gjennom uken før etter lunsjtider en gang på onsdag. På onsdagsmorgen er bare 2/5 av arbeidsuken unnagjort, så torsdag burde jo slik sett være en gledens dag. Fredag ettermiddag er nok min favoritt. Javisst er jeg utslitt etter en uke på jobb, men da skal jeg bare slappe av. Kanskje jekker jeg meg en kald en også.

Trine: Tirsdager har jeg et ambivalent forhold til, denne uka var jeg ganske fornøyd når tirsdagen kom, men vanligvis er vi helt på linje.

XmasB: Jeg regnet med at det var selvforklarende at jeg ikke mente at jeg var halvveis gjennom før jeg faktisk er halvveis gjennom, men jeg ser jo at det er slurvete formulert. Det er jo rundt lunsjtider den gode følelsen kommer. :) Fredager syns jeg ofte føles litt bortkastet. Orker ikke å være lenge oppe når jeg først måtte tvinge meg ut av senga tidlig på morgenkvisten.

personlig føler jeg at fredag er den beste dagen. Da gleder man se til helga. I tillegg er det veldig deilig når man er ferdig på jobb/skole på en fredag og kan komme hjem og slappe av. Lørdager er fine for da har man fri og sånn, men de blir litt ødelagte av at man går å tenker på at søndag er en dårlig dag.
søndag er en dårlig dag, for da gruer man seg til mandag.

alt dette i min mening altså.

skjønner ikke helt hvorfor du ser på torsdager som dårligre enn onsdager altså. men det har vel kanskje sine skjulte grunner.

Onsdager er underlegne lørdager av den enkle grunn at torsdag er en arbeidsdag og man kan liksom ikke «ta den helt ut». Men bevares, av ukedagene er jeg glad i onsdager. Det er noe med å føle at man har beseiret mandag og tirsdag.

anders: Fredag… Njæææ… Det med at jeg ikke er noe glad i torsdager forstår ikke jeg heller, forsåvidt.

Sam: Jeg liker at du beseirer ukedager!

I dag legger jeg merke til at torsdager er ufattelig bra dager, spesielt etter lunsj. Jeg har masse forventninger til helga, både uka og dagen er mer enn halvveis over og alt kommer snart til å bli lykke på jord.

Det eneste bra med onsdager er når det er champions league-onsdag… Lenge leve fredager!

torsdager er utrolig kjedelige fordi du innser klassikeren;
so close, but yet so far.

og at du innser det cirka før lunsj. og da føles alt etter lunsj OG hele fredagen som en liten evighet.

madeleines siste skrik: bakdel med sentralt bosted

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.