Sommermusikk 2008

Han Espen Andersson er en jækel. Nå har han jaggu bedt meg om å gjøre rede for hva slags musikk jeg hører på i sommer, selv om han utmerket godt vet at jeg er både utbrent og avdanket i bloggesammenheng. Snakk om å sparke folk som ligger nede da?

Heldigvis er min hevn søt som sukker: Jeg hører nemlig ikke på musikk i det hele tatt denne sommeren. Hah! Musikk er for tapere. Hører du det, Andersson? Tapere!

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Men du ser på sport, gjør du ikke? Da forslår jeg at vi — for deg — gjør om dette til hvilke TV-stemmer du hører mest og liker best. Om sommeren. :-)

Espen Anderssons siste skrik: Siste 5 sette filmer: Knallsterk debuttfilm, skuffende Marx, fresh rockumentar, effektiv action og datert klassiker

Jeg sa han var en jækel, folkens.

…men fra spøk til revolver, det der kan jeg nok klare å skrive litt om, men det er mulig det drøyer til over helga. Må ordne et annet meme først. Du er jo en go’ing da.

[…] min stemoderlige og usympatiske respons til Espen Andersson er det på tide å kjøre enda et meme, denne gangen er det Esquils årlige […]

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.