Dumpa

Det viser seg at unge Iversen er lettsåret.

Trikken er full, jeg sitter innerst på en toseter med en snuskete og illeluktende kar på det andre setet. Ok, det spiller vel egentlig ingen rolle hvor uflidd fyren var, men jeg trengte noen ekstra ord for å fylle ut litt her. Trikken stopper på ett av sentrumsstoppene og godt over halvparten av passasjerene renner ut. Plutselig er det en haug med ledige seter, halvledige tosetere og masse ståplass.

Det er da Den Uflidde reiser seg og setter seg ved siden av en annen passasjer. Ikke en gammel kjenning eller en snasen frøken eller kjekk herremann, men en helt vanlig fyr med grønn t-skjorte og dongeribukser. På mange måter er den nye setekameraten ganske lik meg, med andre ord. Ingen oppgradering eller nedgradering. Den Uflidde reiser seg altså og forlater toseteren vår, ser seg om etter et annet sted å sitte og overser en haug med ledige tosetere og enkeltseter før han plasserer seg to rader forover i trikken ved Mr Grønnskjorte. Dette tar jeg selvsagt ille opp.

Jeg ble dumpa av en illeluktende skjeggas. Det suger litt.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Ooh, BURN!

Du skulle nok ha kommet og spist sjokoladeluftpudding i går, det hjelper alltid meg når illeluktende skjeggaser dumper meg.

Beklager, hadde en date med Connie Baler.

Kanskje denne uflidde egentlig tenner på gutter, og du var ikke hans type? Når du tenker på det er du nok glad for at han flytta på seg…

Tamaras siste skrik: Boligeiere i krise

Tamara da. Hvis han tenner på gutter (seksuelt, ikke med fyrstikker) er jo dette enda verre! Ett enormt skudd for forfengelighetsbaugen min.

Kanskje han har sett pirat-filmen din og var litt småredd. Fyren på den andre toseteren var sikkert mindre skremmende… ;)

bzas siste skrik: Riksdekkende bryllupsvideo?

Sorry, jeg kjente deg ikke igjen.

Thomass siste skrik: Stykke opp bestillinger for å unngå toll?

Haha! Jeg holder uansett til min teori om at du ikke var «hans type». Og hvis du er lei deg for at du ikke er Mr. Perfect for ALLE så vet jeg ikke helt hvordan jeg skal trøste deg…

Tamaras siste skrik: Boligeiere i krise

bza: Det må nesten være noe sånt, jeg er jo ekstremt lite skummel.

Thomas: Klipp håret og få deg en jobb!

Tamara: Men jeg vil være mr. Perfect for alle jo.

Kanskje fyren hadde en sidepreferanse? Selv forduftet jeg så snart det blir en ledig høyreplass…å sitte på venstre side på bussen er lite tiltalende. Om man i tillegg ser bakover er elendigheten komplett, alt for å slippe unna slikt.

Kims siste skrik: Sprogbarbarer

Mulig det, Kim, men han satt seg altså ned på samme side – bare et par rader foran. Kanskje jeg lukta vondt?

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.