Monday, bloody monday 65

Hvem er mest naiv; sykkelkommentatoren som tror Tour de France vil bli dopfritt sånn helt plutselig, eller tullingen som doper seg? Selv tipper jeg en pinlig uavgjort, i motsetning til Vålerenga som dro hjem en borteseier på en dårlig dag i går. Snadder. Det noteres også at ny rekord i minimumsinnhold mellom mandager er på 6 ord hvis vi inkluderer overskriften. Linker? Skal vel få til noen.

casper

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Er litt usikker på om vi starter opp prosjektet, da det viser seg at det rett og slett kanskje ikke er så mange folk som hadde dyr, av alle dem som var innom.

Prosjektet hadde innholdt en dyreside med veterinær innvolvert, slik at lesene kunne følge våres liv og arbeid på en klinikk. Samt selve kunne spørre spørsmål dersom det oppstod noen problem med deres egne dyr.

Nja, vi får rett å slett se. Vi får nok tenke på dette en uke til ;)

8 Days A Week – Marias siste skrik: Reprise: La Oss Flyta Bort…..Langt Bort

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.