Tredjemann

I det siste har jeg tenkt en del på Michael Collins, en kar du sannsynligvis enten ikke vet hvem er – eller som du lurer på om du har sett en film om en gang i tiden. Uansett snakker vi ikke om samme Michael Collins.Michael Collins

I 1969 dro Apollo 11 mot månen. Vel fremme hoppet to av fartøyets tre besetningsmedlemmer ombord i en liten romlivbåt og tok turen ned på månens overflate. Edwin «Buzz» Aldrin og Neil Armstrong ble historiske. Den ene for å ha vært førstemann på månen, den andre for ikke å ha vært det. Men Buzz fikk vandre på månen han også, Neil og NASA var tross alt ingen kjipinger. Tredjemann, han som måtte bli igjen på Apollo 11 og se kameratene sine spankulere rundt på verdens største ost, er det omtrent ingen som kan navnet på, ingen som bryr seg om.

Selve definisjonen av «så nært, men akk så fjernt» heter altså Michael Collins.

Den er sur. Skikkelig sur.

Denne posten har selvsagt ingen verdens ting å gjøre med at jeg endte på tredjeplass i en skamdyr pokerturnering med månedslønnpremier til første- og andreplass for et par dager siden.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Jeg spiller poker på telefonen min for tida, og har skarpa sammen 350 000 dollar så langt. Nå lurer jeg bare på hvem i Nokia jeg skal henvende meg til for å cashe ut gevinsten?

Hjorthens siste skrik: Hjorthen ser film: Sex and the City på 250 ord

Hjorthen: Ring Knut.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.