Hvem er det du skal kalle feit?

Det må være han, det!

Vi har vel alle sett sånne videoer av bebiser som ler og flirer så mye at det smitter over på oss, og jeg vet at mange av mine egne nattetimer har gått med til å spekulere i hvorfor småungers latter er så smittende. I dag har jeg imidlertid forstått at dette ikke bare gjelder barn, det gjelder også toppsprintere.

Ingenting er verre enn folk som ler av sine egne vitser, men i dette tilfellet kan man ikke annet enn å tilgi. Dette har visstnok vært en snakkis i Trondheim og kanskje andre steder i hundre år, men jeg så den først i kveld. Jeg gir dere VG-TVs prat med Jaysuma Ndure en vakker dag i mai. Om du ikke ler med Jays her er du sannsynligvis et håpløst tilfelle.

Så, om du bare skal se en nettvideo i år, velg denne. Fyttikatta!

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Haha.
For en latter.

Ruthas siste skrik: Alanis Morissette

Jeg må innrømme at jeg lo litt, jeg og, men må alikevel si meg uenig. Om man bare skal se én nettvideo i år, er det denne: http://youtube.com/watch?v=eHw5Ci0Cq8k

Jannickes siste skrik: Swashbuckled

Herlig latter :-D Jeg ble bare sittende å glise!

Cats siste skrik: Sterk historie om mobbing

Hehe, morsom latter. Jannickes forslag er dog kanskje en mer sannsynlig vinner…

bzas siste skrik: Det enkle ER det beste

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.