Jeg lurer på noe

Hvorfor har det plutselig blitt så populært å publisere bybilder i avisa?

Agderposten gjør det, Porsgrunns Dagblad gjør det, Dagbladet gjør det og Avisa Nordland gjør det. Når får vi den første «på byen»-bloggen? Jeg savner at aviser i det minste later som at de bryr seg om litt viktige saker.

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Men jeg *er* viktig.

Sunnmørsposten gjør det også. For min del er det mer enn nok å legge ut festbilder i facebook…

Minneapolises siste skrik: Teite Patriotene… *kremt*

Jeg ble en anelse sjarmert av PDs versjon, jeg. Litt fordi ungdomskjæresten min var fra Porsgrunn (å, Tine ED – du skulle bare visst hva E har fortalt meg! ;) ), men mest fordi de menneskene på bildene var så forskjellige. En usikker og kvisete tenåring, noen skrukkete og tilsynelatende innrøkte par i femtiåra, en ung kameratgjeng i finstasen, osv. Ikke bare de lekkerbisknene DB presenterer.

Men ellers jeg jeg jo enig med deg. Det er bare fjas. Fjas burde vi kunne finne andre steder enn i avisene. Hos deg, for eksempel!

Har du vært med i bybildeserie, Fredrick? Link!

Minne: Sunnmørsposten er ei trendhore.

Strekker: Fjas skal vi vel klare.

Enig med deg. Romerikes Blad gjør det også (se bildet) http://www.rb.no/bilde/uteliv/article3531211.ece?token=&start=12&serie=0
Jeg blir litt forbauset over a) at det faktisk er noen som gidder å gå inn å se på disse bildene (om det er det da?) og b) kvaliteten på bildene. Om du ser på bildet på linken over, kunne dette vært tatt av en hvilken som heslt middelaldrende vertinne med julegjester.

el Veras siste skrik: I spillenes verden, del 3

Porsgrunns arbeiderblad (TA) har ikke så mye spennende å skrive om, derfor fyller de opp avisene med «hvem var på fylla» bilder. De kalles selvsagt ikke «hvem var på fylla bilder», men det er jo det de egentlig er, så la oss kalle en spade for en spade.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.