Monday, bloody monday 61

Jeg har smakt på ananasbrusen til Oscar Sylte i helga. Det gjør meg ingen verdens ting at den går ut av produksjon. Pærebrusen til Oscar er heller ikke på langt nær så god som barndommens Perry-brus. Imidlertid er det fremdeles anledning til å henge med på kampen for en bedre Fanta, så det syns jeg du skal gjøre. Besøk og meld deg inn i Facebook-gruppa vår før du sjekker lenkene, hva?

wargames

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Jeg fikk alle kattene på andre forsøket… men det var ikke snakk om noe high-score liste ellerno? Da jeg gikk inn på collegehumor-sida, så ble jeg plutselig hekta fast i en prank-war mellom Amir og Streeter. Må bare se videre hvem som «vinner».

Tamaras siste skrik: - Du er litt rar, jeg bare måtte si det!

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.