Vegelsinn

Thomas borte på den hemmelige adressen kjører hardt for å bli unik som Thomas Misund Hansen på intarwebben (det vil si, å bli enehersker av «Misund» var vel målet). Her på bruket har vi minst like store forhåpninger, men siden navnet Espen Iversen er litt vel vanlig (og allerede i boks, søkemessig) har man måttet ty til andre måter å rocke SEO-Norge.

Derfor går vi for å bli verdensledende på ordet «vegelsinn«.

vegelsinn ( litt.) ustadig, skiftende sinn; vankelmodighet.
Etym.:1. ledd eldre da. hvegel vaklende, ustadig.

Grunnene er mange. Det er et kult ord, det trekker av uante grunner tjue besøkende i måneden hit allerede (takk, Ole) og ordnett.no bør være overkommelig konkurranse. Legg merke til at jeg ikke gir Ordnett noen lenke, for det er sånn det fungerer i hodet mitt. Ingen lenke, ingen hjelp.

Vegelsinn, altså. Husk det. Legg også merke til at vi allerede er verdensledende på bildesøket vegelsinn. Bruce Campbell redder dagen.

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Det så da ut til å gå greit?

Thomass siste skrik: Date

Da er hansken kastet. Venter i spenning på googles avgjørelse.

Esquils siste skrik: Vegelsinn og 28 andre ord

oi. flere som satser hardt

http://www.vgb.no/32201

Esquils siste skrik: Heia Regjeringa del 2

gratulerer, du slo meg. Det ser ut som om grunnen mye er at overskriftene mine ikke kommer som overskrifter i google, jeg får bloggens overskrift istedet. Det kan forklare hvorfor jeg hadde like mange googletreff i 2006 som nå, selv om bloggen ellers er mye større.

Esquils siste skrik: Heia Regjeringa del 2

Thomas: Yes sir!

Esquil: Jeg ler av konkurranse. Hahahhahahah!

Den som ler sist…?

Thomass siste skrik: As I went home on wednesday night…

Makan.

[…] i bruk et nytt å bedre navn alt i ein sleng. Slik jeg har skjønt det når jeg kikker på folk som Esp, Esq og Thommmaaaac er at man bruker ordet som man vil at skal være høyt oppe i resultata ofte i […]

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.