Agderposten rocker (del 7)

Nok en gang er det tøffe tak på Esso. Det er noe ved akkurat den kjeden med bensinstasjoner som tiltrekker seg utøy, er det ikke? Man hører da aldri om ungdom som lager kvalm på YX? Som vanlig limes artikkelen inn i sin helhet.

Lagde kvalm på Esso

To tenåringsjenter lagde kvalm og nektet å fjerne seg fra Essostasjonen på Stoa i Arendal i går kveld.
Politiet måtte assistere de ansatte på bensinstasjonen med å få de to tenåringsjentene fjernet fra bensinstasjonen klokken 02.25 i natt.

– Det er vanskelig å si hva jentene gjorde, men de oppførte seg på en måte som gjorde at betjeningen ønsket å få de fjernet. De stakk fra stedet etter politiet viste seg, forteller operasjonsleder Per Lauvnes ved Agder politidistrikt.

Kilde.

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Haha, dette er så herlig! Titter med ujevne mellomrom på Agderposten i papirformat om sommeren på hytta, men har egentlig aldri merket meg hvor underholdende det kan være å lese … «aktuelt nyhetsstoff». Må undersøkes nærmere i sommer!

Espen Anderssons siste skrik: Ny deltidsstilling hos Nexus Consulting AS

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.