Gåte

Hva er brunt, stort og skummelt, men likevel foretrukket av ett tredels Norge?

Tre andre innlegg som kan ligne:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

For et land.

*grøss*

Thomass siste skrik: Øh…

Er det rart at oligarki er en atraktiv idé?

Sjaves siste skrik: Til Veslemøy

Jeg har to av dem i klassen min.

Angst.

Marens siste skrik: Hvem skrudde på Hayden Christensen?!

Nå har SV fått prøve seg i posisjon og oppdaget at det ikke er like enkelt å sy sammen budsjettene når man ikke bare har egne saker å tenke på, men hele landet.

Kanskje det er på tide at FrP også får prøve seg i posisjon, så de også oppdager at spenstige opposisjonsforslag ikke så lett lar seg gjøre i posisjon, så kanskje både politikerne og velgerne får mer realistiske forventninger og strategier etterpå?

Kanskje det er et onde vi må gjennom for at både opposisjonspolitikere som aldri har vært i posisjon og deres tilhengere skal forstå at det er mer komplisert å styre et land enn som så?

Så kan man kanskje vende tilbake til realistisk og fornuftig samarbeid i perioden etter det?

Oligarki er en fristende tanke, Svave, men bare hvis man er garantert de beste folka i det oligarkiet – og hvem skal bestemme hvem de beste folka er?

Tiquis siste skrik: Ny trafikkregel

Vel vi kan vel bli enige om noe kriterier. Slik som foreksempel høyere utdannelse eller over 110 i iq eller at man har forutsettinger for å forstå samfunnsmessige og økonomiske modeller. Jeg syns iallefall at et parti har en oppslutning på 43% bland landets kriminelle ikke bør få prøve seg på noe som helst.

Sjaves siste skrik: Til Veslemøy

Velt demokratiet!

Thomass siste skrik: Date

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.