Drømmen om bil

kjørehansker bilNå som man er halvveis til femti kan det være lurt for en ung mann å tenke på det kommende voksenlivet. La gå at jeg strengt tatt burde gjort det for flere år siden, tatt i betraktning at jeg er samboer på tredje året og ikke har mottatt studielån siden 2004 – det viktige her er at man kommer i gang. Å være voksen vil si å ha bil, derfor har jeg begynt å tenke litt over hva jeg skal gjøre når et kjøretøy er i boks. Som vanlig begrenser jeg meg til 7 punkter, selv om jeg egentlig har glemt hvorfor 7 er det magiske tallet.

Syv ting jeg skal gjøre når jeg omsider blir voksen og får skaffet meg en bil

Bonus: En ting jeg står over

På tampen vil jeg bare si at sex med biler sikkert er veldig fint og flott og romantisk og vakkert og sånt, men altså ikke helt min greie. Om du liker å harve over Toyota Yarisen din er det helt ok for meg. Jeg støtter alle former for sann kjærleik. Nesten alle.

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Messerschmidt, mann.

Kims siste skrik: En statue

Du vet at Jeremy Clarkson har gjort ukristelige ting med Buggati Veyronen han fikk de skitne lankene sine på under innspillingen av Veyron VS Cessna, sant?

Jannickes siste skrik: WTF?

Jeg vurderer å implementere vannballonger som standardutstyr i begge mine biler. Men jeg kan se for meg at dersom man tilfeldigvis ikke har bruk for vannballongene over en lengre periode kan man risikere et salig søl i dashbordet. Ikke akkurat overgunstig risiko å innføre…

bzas siste skrik: Det enkle ER det beste

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.