Fantakrigen – en oppdatering

Det dreier seg naturligvis fremdeles om min nye fanesak, juicegehalten i norsk Fanta.

Medlemstallene i Facebook-gruppa er pr nå oppløftende 1111 medlemmer (delt i 11 grupperinger; de som ikke forstår at dette medlemstallet kan stemme, de som godtar kreativ oppgivelse av medlemstall i helt kurante tallsystemer og sist men ikke minst; de som har blitt lurt med og egentlig ikke bryr seg), vi sikter oss inn på minst 10100 i løpet av helga.

Det er også iverksatt et opprop du kan legge igjen underskriften din på om du ønsker deg en anstendig Fanta her til lands. Skriv under på oppropet.

8 tilbakemeldinger på “Fantakrigen – en oppdatering”

 1. Lill sier:

  Jeg skulle hilse fra min mor og si at Espen har jobbet ganske kort i Coca Cola (er visst ikke så mange som heter det), og hun lurte på om han ikke tenkte på dette med reglementet. Det er visstnok fryktelig rigide regler i Norge. Nå mener nå jeg at det må være greit å ha MER naturlige ting i, men min mor sa at jeg ikke måtte glemme å si fra om det uansett. :)

  Jeg har selvsagt meldt meg inn Facebookgruppa. Nå bryr jeg meg ikke så voldsomt, for jeg foretrekker Solo (jada, bare halshugg meg, mamma).

  Lills siste skrik: Jeg er glad jeg ikke har noen mann

 2. Esquil sier:

  og du er fortsatt på binærkjøret? :)

  Esquils siste skrik: Rølerbloggen sensurert på Gardermoen

 3. Iversen sier:

  Lill: Espen er en hedersmann, selv om han blir arrestert på Cola-deklarasjonen i forrige kommentarfelt. Det er godt mulig han mener Norge/Skandinavia. Bra med medlemskap, vi er jo allerede enormt mange. :D

  Esquil: Binært er best.

 4. Det var jo fint… » Blog Archive » Mindre produkt for mer penger? sier:

  […] kjemper en kamp for mer juice i Fanta. Kanskje Coca Cola kunne bruke noe av juicen som Tine nå har til […]

 5. Tamara sier:

  Hei,

  Har du lagt merke til dette?
  http://lillastar.blogg.no/1222001655_prvesmaking_d.html
  Ny fanta på prøvesmakingsstadiet. Nå er det opp til prøvesmakerne å velge den med mest fruktjuice.

  Tamaras siste skrik: Tidligere løfter holdes – Vårrull!

 6. Iversen sier:

  Det har jeg, Tamara, og har mottatt pakka selv. Den er allerede i butikkene, så det er ikke noe prøvesmaking i den forstand. Mer reklame. Man får sånt om man melder seg opp på buzzador.com.

  På flaskene står det at det er MYE mer fruktjuice i disse, det kan jeg ikke forstå. Nå har jeg ikke giddet å lese deklarasjonen, men smaken er jo enda daffere enn normal fanta. :(

 7. Tamara sier:

  Hehe. Jeg har ikke fått med meg at den er havnet i butikkene, og jeg trodde det var prøvesmaking med spørreskjema og hele pakka.
  Så du tar ikke på deg æren for at Fanta prøver på ny?

  Tamaras siste skrik: Tidligere løfter holdes – Vårrull!

 8. Iversen sier:

  Jeg hadde heller ikke det, ble nesten litt gretten da jeg fikk beskjed om det av Madammen. Hun hadde jo smakt dette skvipet før. Dette vil jeg ikke ta på meg æren for, nei. :D Får heller sette i gang en ny storoffensiv en gang i løpet av høsten.