Anonyme sitater (del 10)

Under en runde slalåm i Wii Fit utbryter en anonym trikkefører følgende:

Åh, jeg er en racer i slalåmbanen!

Hun er også en slugger i bowlingbassenget og hopper en solid 100-meter.

3 tilbakemeldinger på “Anonyme sitater (del 10)”

 1. Fred Ut sier:

  Må innrømme at jeg er på nippet til å gi opp Wii Fit, til tross for at jeg gikk ut og var kjekkas i forkant. Det er fortsatt ikke noe gøy å trene, til tross for at jeg trenger det. Og Mario Kart, Pro Evo, Dr. Mario på Wiiware (som kom i går) og Juniors endeløse kjærlighet til Zack & Wiki gjør at det er vanskelig å sette av tida også. Får håpe på en revival i sommerferien.

  Fred Uts siste skrik: Slå opp på side 123 etc.

 2. Kim sier:

  Bowling…bassenget?

 3. Iversen sier:

  Fred Ut: Jeg har bestemt meg for at jeg skal spille Wii Fit til jeg syns den har tjent opp verdien sin. :p Funker forsåvidt bra som partyspill med en dummy-mii, minuset er bare at dummyen har alle rekorder, så jeg må slå mine egne for å få toppnoteringer. Mario Kart skal jeg ha i løpet av sommeren, og Brawl gleder jeg vettet av meg til.

  Kim: Men «slalåmbanen» og å hoppe en 100-meter passerte filteret? :D Sportsmanden!