Ivers opplyser:

LItt forbrukerstoff i dag, VG melder nemlig om at man ikke får ta med seg e-postadressen sin om man bytter internettleverandør. Hvordan dette kan være en nyhet er jeg jaggu ikke sikker på, men har man ikke ordentlige nyheter kan man jo presentere opplagtheter og se om folk går på limpinnen. Det er jo ikke så altfor lenge siden en annen riksavis kunne fortelle oss at det er dyrt å ta mobilen om du er utenlands. Sjokk og vantro, liksom.

Det VG skriver er i mange tilfeller riktig, men ihvertfall Telenor-kunder kan lure seg unna regelrytteriet som fratar deg e-postadressen din. Det er en enkel operasjon, det tok meg bare noen minutter på telefon. Etter noen måneder med spekulasjoner og usikkerhet, riktignok, men like fullt. Når du nærmer deg siste dag av abonnementet ditt gjør du følgende:

Ring Telenor. Du trenger ikke forklare saken, men gjør det likevel. Si at du er interessert i å beholde e-posten din, da kan to ting skje. Kundekonsulenten kan si at «jada, det går bra – ha en fin dag» og ordne biffen selv, eller h*n kan si «nei, det går ikke!». Du håper selvsagt på det siste, for da kan du forklare at dette har du peilig på og du kan presentere løsningen helt selv. Det eneste konsulenten (jeg elsker at alle kan kalle seg konsulenter for tida, jeg er jaggu konsulent sjøl) trenger å gjøre er å overføre deg til abonnementet Frisurf. Frisurf er praktisk fordi det ikke er noen månedskostnad, kun brukskostnad.

Du blir i Telenor-systemet, betaler kun for den tiden du surfer på abonnementet du ikke kommer til å bruke, og får beholde e-postadressen din.

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.