Bloggrevyen v3

Siden Bloggrevyen er nede for telling og jeg skal til Sørlandet på familieturné har jeg tenkt å tilby mine tjenester til alle dere andre som også savner deres daglige surferunde. Det er aldri galt å slå to fluer i en og samme smekk.

Det stemmer, dere kan pinge av hjertens lyst her i stedet!

Snakkes om en superknapp uke.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Ping. Ettersom jeg har sluttet å pinge bloggrevyen for lenge siden (siden min fungerer av en eller annen grunn ikke lenger hos, og de svarer ikke på mail. «De» er vel egentlig han antar jeg.) kan jeg jo heller pinge deg annenhver dag. Det blir bra.

Bloggrevyen funka vel nå? Men jeg vil uansett reklamere for mitt siste blogginnlegg, hvor jeg kommer med lettere retorisk analyse av Giskes siste tale, idag i Grieghallen. Jeg håper Giske selv får med seg denne.

Tamaras siste skrik: Sorry, Giske! Her får du resten!

Da er bloggrevyen oppe og går igjen og det er bare å plinge som gale. (dette var et ironisk innlegg for de av dere som ikke forstår dere på ironiske virkemidler gjennom skrevet tekst.)

mvh, Lucas Locke

Lucas Lockes siste skrik: De fem beste coverlåtene

XmasB: Pong!

Tamara: Joa, dette prosjektet gikk visst i vasken. :D Håpet var at noen skulle pinge noe slemt, også kunne helvete være løs med aktivitet her.

Lucas: Så… bloggrevyen er fremdeles nede? Eller kan man ikke pinge som gale? Er det din kommentar eller mitt innlegg som er ironisk? Ting kan tyde på at enten du eller jeg er usikre på hva dette ironigreiene er for noe, selv innbiller jeg meg at det er å si en ting mens man mener noe annet.

[…] Bloggrevyen v3 gikk visst i dass. Det kan vi leve med. Ganske mye annet så også ut til å ha fin retning mot […]

CommentLuv virket visst ikke ved min forrige ping. Bloggrevyen fungerer fortsatt ikke for meg (jeg får 302 feil), så jeg prøver å pinge her igjen jeg. Får se om CommentLuv er kompis denne gang. Hvis ikke er det nok noe galt ved min side, uten at jeg forstår helt hvorfor…

XmasBs siste skrik: Kvitre kvitre

Da er feilen hos Bloggrevyen.

XmasBs siste skrik: Kvitre kvitre

«Espen: Så… bloggrevyen er fremdeles nede? Eller kan man ikke pinge som gale? Er det din kommentar eller mitt innlegg som er ironisk? Ting kan tyde på at enten du eller jeg er usikre på hva dette ironigreiene er for noe, selv innbiller jeg meg at det er å si en ting mens man mener noe annet»

Bloggrevyen er oppe å går ja. (ikke ironi). Når jeg sier at det bare er å plinge som bare det, mener jeg at man KAN plinge som bare det, men at man ikke GJØR det. Der av ironi.

Ironiske virkemidler gjennom skrevet tekst er som sagt et meget vanskelig tema.

mvh, Lucas Locke

Lucas Lockes siste skrik: Nye rykter angående ny svart iPhone

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.