Guds gave til treiginger

En gang rundt tidenes morgen tenkte Gud at han skulle gjøre oss som er litt trege i vendinga en stor tjeneste. Den dagen ga han mennesket H-melk, melka som bare blir mer velsmakende når det har gått en uke eller to over stemplingsdato. Jeg digger Gud. Han burde lefle mer med meierivirksomhet.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Denne gjorde dagen helt fantastisk. Takker for en god latter.

Marchuss siste skrik: Neubauten

Litt på siden av dagens post, men for viktig til å ligge på vent.
Mitt verdensbilde er litt ute av balanse etter at en overaskende hemmelighet ble avslørt for meg i dag av en sikker kilde. Espen Iversen er i ferd med å utvi garderoben sin. Fra før har han to bukser, eneste grunnen til å ha to bukser, ifølge Espen, er at selv bukser må vaskes. I sin nye jobb, i et kjent finanasfirma i Oslo, føler han seg lett utilpass med sin litt begrensede garderobe. Espen føler seg litt som det slitne pizzabudet eller vindusvaskeren, som ikke har hatt tid til å skifte klær de to siste døgnene, fordi han har hengt utvendig på Plaza.

Så oppfordringen lyder: Still opp for Espen i en vanskelig tid og gi han gode og moteriktige råd. Mitt bidrag kommer fra LA: -Jeg synes gutter burde ha store og løse jeans, med et par store støvler eller sandaler – akkurat som David når han bruker jeans og T-skjorte, sier Victoria Beckham.
Ifølge journalist (Sic!) Anne Ingeborg Raade oppfordrer også Posh mennene til å la utstyret (Hva mener hun med utstyret?)henge fritt med sin nye jeanskolleksjon for menn.

Den følgende linken kommer fra Glenn. Les og lær Espen: http://pub.tv72.no/nettavisen/side2/mote/article706359.ece

Nå har jeg en mistanke, etter sporadisk lesning av denne bloggen, at Espen iblant liker å ikle seg dameklær. Ikke slik en nødløsning som togførereren i O’Horten må ty til, men kanskje litt slik han legen i Grimstad. Tja, et mangfold ønsker vi vel alle, men Espen apropo litterær dannelse lytt til mitt bybarn Ibsen: Tenke det; ønske det; ville det med; men gjøre det! … .

Rogers siste skrik: People from Porsgrunn – Porsgrunn XVIII

Nå må du ikke glemme hvitosten. Den kan godt ligge på månedsvis og bare bli bedre og bedre. Har noe ufrivillig prøvd det samme med brunost, men resultatet ble ikke så bra som jeg forventet.

Stines siste skrik: Nintendo-kø

Først trodde jeg det sto «Medievirksomhet» og begynte å le litt for meg selv fordi jeg trodde kanskje du hintet til den incest-saken, og så tenkte jeg at høhø ja han Iversen har et poeng der stakkars barn etc. Men så var det vist Meieri og du ble en veldig veldig veldig sær mann.

Elisabeth Iskrems siste skrik: Jeg skal begynne å være en ekte blogger

Marchus: Så bra. :D

Roger: Altså.. nei, jeg gir opp. Jeg liker frekkheten din ved å sic’en en yrkestittel i en kommentar så proppet av skrivefeil.

Stine: Hvitost? Mener du gulost?

Elisabeth: Seriøst mediekritikk vil du nok aldri få servert her. Sært = fint.

Og jeg som trodde sprit og knekkebrød var de eneste tingene det er trygt for treiginger som ikke legger merke til stemplingsdatoer å ha.

Marinas siste skrik: Solar Perplexus

Det heter hvitost, Espen. Gulost er bare noe dere søringer sier..

Stines siste skrik: Nintendo-kø

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.