U R MR GAY

Den vondeste følelsen i verden er når man oppdager noe merkelig og gleder seg til å skrive om det, men tar en kjapp sjekk for å undersøke om dette scoopet er gjort før og finner ut at joda, det er det selvsagt. Den følelsen har jeg hatt to ganger i løpet av den siste uka. Det tar på.

Det hele begynte da jeg kjøpte Wii-spillet Super Mario Galaxy til Madammen da hun hadde bursdag forrige uke. Selv har jeg ikke det helt store forholdet til Mario (bortsett fra at jeg selvfølgelig elsker filmen fra 1993), men uansett må man jo prøve nye spill når de er i hus. Etter Madammen, selvsagt, man stjeler ikke gaver før det har gått mer enn et par timer. Gleden var stor da Mario under den delen som strengt tatt bare er der for å lære oss kontrollene satt i gang med ellevill og tøylesløs kaninpuling.

Det stemmer. Jeg sa kaninpuling.

Det er under en uskyldig runde gjemsel Mario finner det for godt å utfolde seg seksuelt med ikke mindre enn tre søte kaniner. Kaniner, mann! Ikke er det første gang heller, også i Super Mario 64 hadde Mario usunne relasjoner med kaniner, den jækelen. Realisten i meg forsto raskt at dette sannsynligvis allerede var en kjent sak på intarwebben, men jeg kjørte et kjapt søk og fant fint lite om bestialitet i nevnte spill. Noen dager senere skulle jeg dokumentere styggedommen for verden og skaffe meg masse Youtube-hits, men under en pause i det harde arbeidet (stativ, kamera, spille frem til pulepunktet) gjorde jeg en tabbe: jeg søkte etter akten på Youtube. Der fant jeg et relativt dårlig klipp, men skarpere enn jeg får til selv med mitt eget kamera. Om du virkelig vil se på kan du bruke denne lenken.

Nedtur nummer 1, altså. Det tok ikke mange dagene før nedtur nummer 2 meldte seg, og dere som kjente igjen overskriften forstår sikkert hva jeg snakker om.

På coveret til Super Mario Galaxy er det nemlig noen bokstaver som er markert med små stjerner. Titt på bildet, så ser du hva jeg mener.

U R MR GAY

Bokstavene markert med stjerner danner altså setningen «U R MR GAY». Det er jo en ekstremt barnslig ting å si, men det er vel begrenset hva man får ut av de bokstavene man hadde til rådighet. En innrømmelse av bestialitetsproblemet til vår rørleggerhelt ville vel vært for mye å kreve.

Uansett kan vi vel trygt erklære at folkene bak Mario (fnis) bør skaffe seg oversikt over sin egen ambiguøse seksualitet. La homokaninene være i fred!

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

[…] du har kommet deg etter Nintendo-sjokket er det jaggu på tide med noen mandagslenker – i dag elleve timer […]

[…] spåkoner når Saera Khan” i dag, slik at jeg ikke tabbet meg ut med å innbille meg at jeg kom på det gullkornet helt selv og postet bløtheten på bloggen i […]

Hva faen? Dro ikke denne kremposten kommentarer? Herregud…

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.