Agderposten rocker (del 6)

Denne gangen dreier det seg ikke om Agderpostens eminente journaliststab, men en uhellig union av fotograf og objekt.

Artikkelen er ikke en gang kort, noe som bryter ganske heftig med tidligere installasjoner i denne serien. Et bilde sier mer enn tusen ord, og akkurat dette bilder føler jeg sier minst et par tusen ord om den godeste Arne Ingmar Eggen, min nye helt. Eggen har lenge vært krimreporter i Agderposten, og det er tydelig at han koser seg nå som også han er utsatt for an hardbarket forbryter. Å posere slik med øks oser av stil og potensielle øksedrap. Herlig mann!

Arne - Øksemorder!

Kilde. Tipset er fra Trikkeføreren.

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer
Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.