Det har kommet meg før øre…

…at bloggen ikke ser så jævla heit ut i Internet Explorer (edit: ikke de som er lit oppe i åra, jaffal). Dette er et problem jeg tar på alvor. Onkel Ivers bryr seg, og har som dere vet alltid jordbæris i fryseboksen.

Du fikser biffen på denne måten eller på dette viset. Enjoy.

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Hehe, veldig bra. Jeg bruker selvfølgelig Firefox, og der ser bloggen din helt knall ut, baby!

el Veras siste skrik: Rock on!

Jeg trodde det var Explorer’n som ikke så noe heit ut, jeg.

Thomass siste skrik: Misund – Jeg er Thomas Misund Hansen

den ser ganske heit ut i Safari også….bare så det er sagt

Ruthas siste skrik: Sommeren er kommet

Jeg sjekket med IE hos meg nå, og der ser den helt fin ut.

bzas siste skrik: Enkel retting ved feilblogging

Hardt og brutalt… som alltid :-P

Montenegros siste skrik: Reis til Montenegro

Biffen er nok mest IE7 og nedover. Men rådet er uansett prima!

Jeg er kun fornøyd hvis det serveres sjokoladeis ;-) baresårruveitdetlissom…

grøftekantens siste skrik: Er Casuals et resultat av feministbølgen?

Grei beskjed. Jeg bruker selvsagt allerede Firefox (3 beta 5 for tiden på egen pc, og Firefox 2 via minnepinne på andres som nå når jeg er på kurs. Forøvrig kunne alt i parentes like så greit vært skrevet for seg, da det bare ser dumt ut med mer innhold i parentesen enn utenfor.) Og punktum.

XmasBs siste skrik: Kategori er ?fjernet?

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.