Driftsmelding: Oppgradert

Så har jeg fått ræva i gir og oppgradert fra WordPress 2.3 til 2.5. Det var en enkel, men likevel litt selsom opplevelse.

Lekker wordpress-logoFørst og fremst hater jeg backend. Fra å være pyntelig og oversiktlig er alt gnudd sammen i en eneste smørje, og med helt forferdelige farger. Jeg hører rykter om at det skal være mulig å endre fargeskjema på et vis, men har ikke klart å lese meg frem til hvordan ennå. Det er jo et minus ved å bli ferdig med sutringa først.

Dernest bruker bloggen plutselig nesten ett sekund mer på å lastes. Det er vel snakk om 0.7 sekunder, som det sikkert bare er meg som bryr meg om. Irriterende. Heldigvis ser det ellers ut som det pleier her, etter litt fiksfaksing.

For øvrig tror jeg WordPress-teamet har fått grådig betalt av Scrollekongen for den nye «skriv innlegg»-siden. Jeg har allerede litt vondt (jada, på trass) i scrollefingeren.

Jeg hater oppgraderinger.

Postskript: Når jeg publiserer får jeg en kjip feilmelding. Noen med snøring på hva som kan gjøres?

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Jaggu. Der mista jeg fjorten kremkommentarer, men fikk en hyggeligere host.

Jeg liker heller ikke backend noe særlig. Var mye mer oversiktilig før, men blir vel vant til det?

Hjorthens siste skrik: Gaulte og skreik seg til arresten

Jeg har sett på back-end siden pre-beta, og er vant til det nå. Første gangen jeg så det var det jo ganske ille. Men jeg husker jeg syntes det var ganske ille første gangen jeg så gamle-backenden også.

iskwew: Det går smertefritt å bytte host så lenge du veit hva du skal gjøre og ikke hører på supporten på gamlehosten.

Thomass siste skrik: Bloggdødaren 2

Jeg har bytta host ufrivillig en gang, og det gikk i grunnen helt smertefritt ja. Men hvilken host har dere bytta til nå? Jeg antar det er one.com dere har byttet fra?

Hjorthens siste skrik: Pedobear?

Jeg har gitt ham litt plass på en konto jeg har hos golarge, siden one.com har satt memory_limit litt lavere enn hva vi skulle ønske, og ikke vil øke den uten at noen dro til Danmark med øl og en BJ.

Thomass siste skrik: Bloggdødaren 2

Men har du mistet noen kommentarer? Jeg kommenterte i hvert fall at du med fordel kan ta ned Clean archives reloaded om du får den feilmeldingen.

Iskwews siste skrik: Katt skrev bok om paven og en avsløring om Hjørnet

Jeg skjønner ikke en dritt. Nesten. Men jeg valgte jo host utifra hva du hadde (tankegang: «hvis Iversen bruker den så er den sikkert bra), og nå har du bytta! Hvor mye skal du ha for å hjelpe meg med bloggen min? Seriøst. Vi kan evt. ta det på mail. Jeg skal tenke. Så sender jeg en mail. :-)

røverdatters siste skrik: kje og lei

Røverdatter, det gjorde jeg også, men ikke flere råd fra Iversen nå :o|

Iskwews siste skrik: Katt skrev bok om paven og en avsløring om Hjørnet

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.