Hjerteinfarkt, o’hoi!

Det sier egentlig seg selv at man ikke kan mislykkes med ostesaus når man bruker kremfløte, men jeg syns likevel det er på sin plass å fortelle verden at jeg har laget verdens beste ostesaus i kveld. Fløte er best i verden. Suksessgaranti.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Det er viktig å tette igjen noen blodårer en gang i uken slik at man vet at man fortsatt lever. Hva ble servert med ostesausen da, og hvor er kokkebloggingen? Oppskrifter kreves fremlagt som bevis.

bzas siste skrik: Mennesket vs moder jord

Ostesausen ble brukt i en grønnsaksgrateng, servert med kokt potet og en helt ok ytrefilet. Jeg er egentlig en inderfiletmann, men i dag så visst ytrefileten bedre ut. Oppskrift? Tja. Jeg lot meg inspirere av denne og kokte sammen ostesaus (mel- og smørjevning, 3 dl fløte og noen never revet ost) som jeg helte over broccoli og purre før jeg plasserte hele stasen i ovnen. Gode ting. Biffen ble stekt på normalt vis, potetene kokt som de skulle i litt saltet vann. Bilder ble ikke tatt.

Ostesaus er godt, anbefales også til pasta. Og gjerne med en dæsj blåmuggost i, for den som har sånne tilbøyeligheter.

Jeg fikser bare ostesaus i gratenger, Flopsy. Pasta må jeg ha noe tomatbasert til, av en eller annen grunn. Blåmuggost i små doser kan være verdt å ha i bakhodet til neste gang.

Vi seiler inn i hjerteinfarkten på fløtesaus :-) Det er jo en deilig måte å dø på… fløtesaushimmelen.

grøftekantens siste skrik: En helg å se fram til

Her fikk jeg faktisk vann i munnen av din matbeskrivelse, som ble levert både med innlevelse og grundighet. Men: Jeg ble litt usikker når jeg leste at du hadde brukt inderfilet: Vel, har India et befolkningsproblem, men der må da ikke ta dere til rette med å spise indere?? Det er vel å gå litt for langt Espen? Hva blir det neste gratinerte arendalitter? Det ville vært litt av en sak for Agder Posten.

Roger Hardys siste skrik: Movies – Female Heroes I

Fløte er det beste i det meste! Leste nylig en påstand om at det går an å lage diverse desserter, deriblant Crème brûlée med melk! For noe tull! Skal man brenne krem skal det da jaggumeg være kremfløte i den, ikke melk. Melk er for kalver.

Marinas siste skrik: Det obligatoriske bildet?

grøft: Oh yes. Man skal dø av noe, fløte må jo være et kremalternativ.

Roger: Haha, akkurat denne gangen styrte vi jo unna inderfilet, men jeg er enig med deg. Det er litt barbarisk. Vi gratinerte en kar fra Drammen forrige uke, men han smakte litt surt.

Marina: Darn tootin’!

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.