Griserier i barneblad?

Her om dagen leste jeg gjennom et Donald-blad. Jeg gjør ikke det så ofte, så det kan tenkes at oppdagelsen min egentlig ikke er en oppdagelse, men en kjent sak blant voksne. Det jeg fant på side 15 (Andebyposten) sjokkerte og underholdt meg. Det kan nok tenkes at det satt en kar i redaksjonen som koste seg godt da denne fløy under sensurradaren.

Dette er altså ikke et resultat av Photoshop og tid til overs, men et helt ekte utklipp fra Donald Duck & co. nummer 15, 2008.

bestemor duck

Jeg kan ikke forstå annet enn at dette må være bloggens gjennombrudd som sjette statsmakt? Husk hvor dere leste dette først, når TV2 og NRK rapporterer i kveldsnyhetene. Såfremt dere ikke leser Donald Duck & co. var det nemlig her!

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Åhå! Jeg frydes enormt over at jeg ser dette før vår venn Ole, og kan rope først:

I would like to plooooough her!

kristins siste skrik: pressemelding

Dette er jo tragisk! Hvordan skal det gå med barna som leser Donald??
Alt var mye bedre i gamle dager, altså!

Frøken Skavlans siste skrik: Om å være misunnelig

Barn tenker kanskje ikke på DEN måten da. Eller er jeg naiv? Huff…

Ainas siste skrik: «Han var en veldig d?rlig venn av meg?»

hihi…denne var fin.
nå ble jeg litt nostalgisk og begynte å lure på om jeg skulle finne fram de gamle donaldbladene mine…

Ruthas siste skrik: Ankommet:D

Kristin: Jeg var der da det beryktede bladet ble oppdaget og gikk sin seiersgang rundt et kakeoverlesset bord hos Marit. Så jeg vil hevde at jeg så den før deg.

Men respekt for sitatet, det fortjener du!

Dere må slutte å henge sammen uten meg.

kristins siste skrik: britain’s got talent: pie jesu

Bestemor Duck er heit…

XmasBs siste skrik: Kategori er ?fjernet?

Jeg hadde pløyd åkeren for en Snickers.

Neste gang må man se film, en sånn gammel Disney-film. Det hender det kommer noen fine der også! Ungene skjønner sjølsagt ingenting.

Thomass siste skrik: 7 tegn på jente

Det er fantastisk mye skummelt skjult i blader/bøker/filmer/tv for barn. Ta nevøene til Donald, som har gått i 3. klasse siden 60-tallet, hvor er dyrebeskyttelsen i forhold til giraffen på loftet i Portveien 2? Erling & Bernt som har bodd sammen i gud vei hvor mange år? Luremusa Dolly som skifter mellom Donald og Anton konstant? For ikke å snakke om Jon Blund som egentlig har vist seg å være et øst-tyskt propagandavåpen! Her er det mye å godte seg i :P

GissGisss siste skrik: NYHET!

Også logget jeg meg inn med den gamle brukeren… Jadda! Men hey, det er menneskelig å feile!

GissGisss siste skrik: Nothing in a bubble, is the way its supposed to be

Sjarmerende tekst i kontaktannonsen :-)

grøftekantens siste skrik: En helg å se fram til

[…] april bragte jeg nyheter om at Donald-bladet ikke er så uskyldig som foreldre tror det er. Naivt innbilte jeg meg at dette skulle bli bloggens gjennombrudd overfor etablerte medier, men […]

Du er rett opp å ned… åh!.. altså unger som er under alderen av 14-15 vet mest antagelig vis ikke hva å pløye er, din perverse tenkegang kan ikke sammenlignes med et barn. forhåpentligvis?..

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.