Dagens bekledning 4

Forrige gang det ble moteblogget i Norges mest joviale blogg leflet vi med feminine tøystykker på maskulin kropp (kjeft, Roger). Denne gangen går vi all out og presenterer siste mote: Buccaneer couture.

For å ta det siste først, bildet er selvsagt sladdet. Vi seriøse motebloggere driver ikke og viser bort ansiktene våre. Dessuten ville ikke sminkeprodusenten Kosmolet betale ekstra for bra omtale av eyelinerblyanten sin, så da blir det stemoderlig behandling. Likevel skal det sies at produktet gjør jobben sin; terningkast åtte.buccaneer couture

Den stilige hatten, i riktig piratstil, er plukket opp for en pen mynt på et market i Camden. Den pene mynten var verdt omtrentlit £10 og så litt seddelaktig ut. Hodeplagget er sydd sammen av tykk filt og pyntet med gulltråd og stilige juksefjær. Veldig riktig en sen vårkveld. For å dekke til blonde hårtuster kan du for eksempel bruke et lite sjal, helst med sigøynermønster, og en gammel rastafariparykk. Også veldig riktig.

Second hand shopping
er noe vi her i redaksjonen liker godt. Spesielt når det er samboere som ordner biffen, slik at vi kan bruke tid på billige biffrestauranter i stedet. Denne skjorta kostet en drøy hundrelapp, komplett med kaffeflekk bak på ermet og gulnede kragekanter. Dritsexy og trendy. For å komplettere torsotøyet kan du for eksempel lete frem en stilig vest i en gammel kiste. Gjerne en død manns kiste, men dette er selvsagt ikke noe krav. Vi fusket og brukte en hyggelig families kiste i stedet, og det fungerer som vi ser like bra.

For å bryte litt mellom topp og bunn har vi brukt et sjal, sirlig brettet sammen og knyttet rundt livet. Eller magen. Vi er litt usikre, egentlig. På denne måten trenger man ikke et dyrt belte til å holde sverdet på plass. Vår eminente modell hadde dessverre glemt sverdet sitt i et offer da bildet ble tatt. Sverd får du på Kapp Ahl til en knapp tusenlapp, komplett med pussemiddel. Denne lange innledningen på avsnittet skal helst kulminere i buksene. De er i en ubestemmelig, men moteriktig farge, nesten helt rene og bare litt for store. Pirate chic er en stil som krever litt innsats.

Ingen pirat er komplett uten støvler, og om du er for gjerrig til å handle dine egne av den mer maskuline sorten er det jaggu bra at du har bittesmå føtter så du kan knabbe et par som tilhører noen andre, helst av den feminine overbevisning. Disse er sorte (sort er det nye brunt) og absolutt ikke handlet på ufasjonable Din Sko mens du gikk på videregående. De er heller ikke utstyrt med ubehagelig høye hæler som fotografen i hvert fall ikke har gjort et hederlig forsøk på å skjule. Classy.

Smykker, accessoirer og alt slikt fra Casa Cortex og diverse glittersjapper. Flaske fra Vinmonopolet – din leverandør av gamle flasker.

Iversen er en erfaren moteskribent og har tidligere begått skriverier om både ditt, datt og sånt.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Fortsatt favorittmoteblogger! Ingen over, ingen ved siden! Hvor ofte går du kledd som dette egentlig?

røverdatters siste skrik: ok

Man gjør sitt beste, vet du. Jeg sprader rundt i dette antrekket hver eneste gang det ikke er nedsølt i blod, hvilket vil si hele helga og aldri mer. :)

mmmmm….Esben…

Roger Hardys siste skrik: Porsgrunn River – Porsgrunn XVI

Roger, nå vet jeg ikke helt hvordan jeg skal tolke deg her.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.