Jeg lurer på noe

Er det bare meg som har begynt å kvie meg litt ekstra for å linke til Dagbladet i det siste?

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Nei

Hjorthens siste skrik: Hjorthen ser film: Oppskrytt Om forlatelse

Øh. Bør jeg kvie meg?

Iskwews siste skrik: Nye og interessante finansieringsmuligheter

Jeg tror det bare er du som kvier deg ja…

Hva skjer? (Som tidligere nevnte denne uka så følger jeg ikke med. Alderen tynger vet du…)

røverdatters siste skrik: bursdagsbarn

Hmm, tenker du på tilbakelinkingen fra blabladet? Den skaper en «ønsker jeg egentlig å linke» følelse.

Marchuss siste skrik: Fant denne på dagbladet

Så lenge lenken gjelder noe relevant er det vel ikke galt.

Jeg har så lenge jeg har blogget prmært lenket til Dagbladet, Dagens Næringsliv og Aftenposten (av avisene), og i den rekkefølgen. Twingly får meg ikke til å slutte.

radiohodes siste skrik: I dag vil jeg be deg om å holde flere tanker i hodet på en og samme tid

Hjorthen: Greit å vite at jeg ikke er den eneste.

Iskwew: Tja, kanskje? Kanskje ikke?

Helge: Notert.

røvis: Se de neste to svarene.

Marchus: Ja, det er twingly jeg tenker på. Enig i den følelsen.

radiohode: Selvsagt er det ok om det man linker til er relevant, men plutselig merker jeg at jeg har en høyere terskel enn før for hva som er relevant. Ikke at jeg pleier å blogge mye om nyheter og slikt, men det hendte jeg tøysa litt med aviser. Nå føler jeg at jeg MÅ gnu inn substans og tilføre noe ekstra om jeg skal våge meg ut på å linke til en Dagbladet-sak. Det er jeg ikke helt komfortabel med. Kan godt hende dette bare er en følge av at jeg syns det popper opp nye blogger daglig som kjører Twingly-stoff i hver eneste post, og bare en brøkdel er semirelevant eller inneholder noe ekstra. Så ulikheten mellom deg og meg er at Twingly faktisk får meg til å stoppe, selv om Dabladet nok var den avisa jeg linket mest til før uansett. En skikkelig forklaring har jeg ikke.

I fare for å bli sammenlignet med Dagbladet-groupiene så deaktiverer man pinget til Twingly og behandler DB som før… ;)

bzas siste skrik: En nerds anatomy

Hadde jeg pinget Twingly aktivt selv ville vel dette vært et ganske tåpelig spørsmål, bza? :p Greia er at når jeg har med dagbladetlink dukker jeg opp i bunnen selv om jeg ikke pinger, gjerne noen timer senere. Det er jeg ikke så glad i.

Tja, kanskje litt mer skeptisk? Ikke i forhold til hva jeg blogger om (som ikke akkurat er verdens mest spennende alltid), men mer hvilke reaksjoner og kommentarer man kan få og hvordan man skal forholde seg til hvis det blir en del useriøst. Så langt ikke noe problem her, så får vel bare se hvordan det går :-)

Cats siste skrik: Støtt blogg-til-blogg-kampanjen!!

Jeg forstår fremdeles ikke hvorfor det er problematisk med en lenke der, jeg? Om dine lenker er mer relevante enn de pop-opp-bloggenes er du «bedre» enn dem, vet du. Ikke så ille det vel?

radiohodes siste skrik: Parallell

Cat: Du har et poeng der, plutselig har man mange flere potensielle meningsbærere som kanskje ikke helt er med på mine noter å gjøre med.

radiohode: Jeg tror ikke jeg klarer å legge til noe mer enn forrige svar, det måtte i så fall være Cats synspunkt. I tillegg har det nok litt å si at jeg blir litt uggen av å se alle disse twinglybloggene som dukker opp, bare i dag har jeg oppdaget tre nye blogger som eksisterer kun for å mate oss Dagbladet-lenker. Det er ekkelt. Det er ikke slik at jeg hadde kviet meg om jeg hadde en bra og relevant post, men terskelen er høyere. Greia er bare at jeg driver ikke med relevant blogging, jeg driver med lavpannet tøys.

Nei, Iversen. Tøyset ditt er ikke lavpannet. Det er ikke mange blogger jeg leser så ofte som denne. Aldri et bortkastet minutt her. Jeg har tro på at de gode bloggene (som din) står frem fra gruppen av våsetwingel (fint ord?) og det tjener den på.

Men bevares, om du ikke liker det, så er det ingen grunn.

Et triks er at du bruker og legger lenken under den taggen.

radiohodes siste skrik: Parallell

Der skjedde det en del koderensk. Det jeg prøvde å skrive er at om du bruker MORE-tag (html) og legger lenken etter den koden kan det hende den ikke fanges opp?

radiohodes siste skrik: Parallell

MORE-tag? Det er ikke noe som heter det i HTML, og om det betyr det jeg tror i wordpressisk så hjelper det fint lite. Hva som skjer vet jeg fint lite om, men det virker som en eller annen halvgod fe twinglypinger bloggen minuten at jeg har noe ønske om denslags oppmerksomhet,

Våsetwingel hadde vært et fint ord i scrabble. Apropos din tidligere post om ordspill.no: jeg er også hekta! (Etter å ha lest posten din)

[…] men folk flest er nok kjent med fenomenet, og disse twiggly-greiene skremmer vannet av meg (nei, det er ikke bare deg, Iversen), og hvem er jeg til å dømme store avisers til å lage overskrifter?  Som blogger vet jeg hvor […]

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.