De gamle er eldst

Ok, jeg har tabbet meg ut. Hekta på ordspill.no, uten å være særlig god.

Eller, hekta og hekta. Det er kanskje å ta litt hardt i etter bare syv runder, men jeg ser fort for meg syv til i den aller nærmeste tim… fremtid. Det hender man overdriver litt i dette mediet, men  en vis mann sa en gang i sidekolonna si at vi gjør det for å glede dere, leserne våre.

Jeg har aldri vært dårlig i Scrabble. Faktisk har jeg for vane å dra hjem seieren, mest fordi jeg er veldig god til å argumentere for spesielle sammensetninger av ord og fordi jeg er griseflink til å juge om oppdiktede ords betydning. «Gulse» er for eksempel det halsen din gjør når den snurper seg litt sammen, og med en R på slutten snakker vi nåtidsform. Sånt går nemlig an når man spiller hjemme, helst uten ordbok tilgjengelig. Er man troverdig nok kan man raske til seg godt med ufortjente poeng. På nettet er det ikke fullt så enkelt. Det suger.

Jeg hater hjemmeværende hedmarkinger på femogførr som klarer å dra frem åttebokstaversord i annethvert trekk. Hater dem.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord: , ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

De «gamle» er best ;-) …selv om jeg ikke vil påstå at jeg hverken er hedmarking eller 45 (men nærmer meg faretruende, det er noe med at alternativet hadde vært så mye tristere). Jeg vil heller påstå at vi modne er best!

grøftekantens siste skrik: På skitur med buse

[…] er til for å røres ut, det er mitt nye credo (note to self: credo må da være gangbar Scrabble-lingo?). Etter en liten stund tar jeg mot til meg, oppmuntret av en godt fornøyd samboer. Det viser seg […]

Jo, grøftis, jeg kan egentlig gå med på det. Om ti-tyve år er jeg også moden, det blir saker!

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.