Breakfast of champions

Selv i voksenjobb og hektisk hverdag finner undertegnede tid til å delta i det oppbyggelige tv-programmet Frokost-Quiz. Denne gangen er det vår elskede Kristin Storrusten som skal stå ved den andre knappen, og jeg håper hun har en dårlig dag.

Kristin har vært med en gang før, og dratt hjem en førsteplass på andre premienivå. Hun er med andre ord ingen match for Frokost-Quiz’ mestvinnende deltager gjennom tidene. Hovmod står for fall, så jeg skal sette en femtilapp på Storrusten-seier.

Oppgjøret kan bivånes torsdag den 13. mars kl 9.40 på tv2. Denne gangen kan ihvertfall ingen klage over dårlig varsel, vel?

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Blir ikke Frokost-Quiz også lagt ut på web-tv??

Eugenies siste skrik: Vår- og påskestemning?

Usikker. Lurer litt på om de lar akkurat det programmet passere i internettstillhet?

Ånei! Jeg har eksamen i morra. *vurderer skulk* Beklager, men jeg er alt for fornuftig til å bli hjemme for å se Frokost-Quiz.

røverdatters siste skrik: surr surr surr

hoho…dvd-opptager satt på timer.

Ruthas siste skrik: Dirty Dancing UK – Julia and James First Dance

Gratulerer med seiern, Espen. Jeg stod opp bare for å se på deg og Kristin.

Jannickes siste skrik: For sale…

Gratulera Espen! Litt småslitsomt med sms-konkurransen, men eg måtte følge kampen til ende.

Asbjørns siste skrik: Terminator: The Sarah Connor Chronicles sesong 1

Enig med Asbjørn ang sms-konkurransen. Jeg har en teori om at programlederen ikke er så enormt skarp. Hvis ho er skarp, så klarer ho ihvertfall å skjule det godt når ho er på tv.

Gratulerer med seieren. :) Jeg så programmet på opptak, så jeg kunne spole elegant forbi Line.

Ainas siste skrik: Renslighet varer lengst?

Hvorfor tar ikke CommentLuv inn mitt siste blogginnlegg med en fancy lenke?

CommentLuv tok med mitt innlegg frå for eksakt ei veke sidan. Morsomt.

Asbjørns siste skrik: A Nightmare on Elm Street (1984)

hihi…hvor mange liv har en katt?
men gratulerer med seieren:D

Ruthas siste skrik: Gone with the Wind

Hva er det med deg og FrokostQuiz? Er det PR-jaget som motiverer deg?

bzas siste skrik: Er Dagbladets blogglenker en kilde til misbruk?

Røvis: Så voksent av deg da?

Rutha: Smart. Katten har ni liv, det vet da alle.

Jannicke: Ikke verst, det er vel tre-fire timer før du vanligvis står opp? :D

Asbjørn: Takk, takk. Den ringekonkurransen er fryktelig å følge med på, i studio brukte vi mest tiden på å prøve å vippe programlederen av pinnen. Klarte det minst en gang.

Tamara: Jeg er vel inhabil siden jeg har pratet en del med henne, men jeg tror nok jeg kan garantere deg at hun spiller en rolle når hun maser på innringere. Hvorfor CommentLuv ikke liker deg vet jeg ikke, kanskje rss-feeden til blogsoft er kjip?

Aina: Takk, det var smart. Innringingskonkurranser er toppen av slitsomhet.

bza: Man stiller opp i halvannen time (inkludert turen dit, briefing, sminke og selve programmet) og får premie. Såpass enkel er den saken. At jeg varsler på bloggen gjør jeg mest fordi jeg har vært med tre eller fire ganger og fått sure «du sa ikke fra!»-kommentarer i etterkant. Denne gangen var det jo litt spesielt at jeg spilte mot Kristin også.

Iversens siste skrik: Breakfast of champions

Takk du, vanligvis står jeg opp kl.08, med untak av mandager, hvor jeg står opp kl.05. I går kunne jeg sove så lenge jeg ville, og hadde hatt noen lange dager alt, så jeg var ganske sliten. Alikevel offret jeg søvnen min for dere. Du har å være takknemling, synes jeg! :p

Jannickes siste skrik: For sale…

Hehe, sant nok. Hva får du i premie da?

bzas siste skrik: Er Dagbladets blogglenker en kilde til misbruk?

Jannicke: Ok da. Du får ta igjen søvnen på jobb til helga. :D

bza: Gavekort på zailor.no, 2000 smekk.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.