Ole og Ivers til Hollywood?

Kanskje ikke helt til Hollywood da. Men et lite stykke.

top gear caravan carnageEn vakker dag i mars tvang nemlig Jannicke (of Corteex Feed fame) meg og (eks-gjesteblogger og deres venn) Ole til å spille inn replikker til en animasjonssnutt. I tillegg hanket hun inn et stortalent ved navn Audun som jeg ikke aner hvem er, men har stor tro på. Uansett, hvis vi ser bort i fra at Ole gir sin rollefigur et noe ubestemmelig metroseksualpreg som Jeremy Clarkson (figuren han ga stemme til) ikke er altfor kjent for, ble det en braksuksess. Jeg anbefaler at alle tar turen til Cortex Feed for å legge igjen skryt og Amandus-nominasjoner.

Forventninger i taket nå? Bra, det syns Jannicke er stas.

For de som har litt tungt for det: Ole spiller Jeremy Clarkson, han med bazookaen, mens Audun spiller James May. Tøffingen som bare fikk én replikk i rollen som kramgoa Richard Hammond, det er yours truly. For dere som er ekstra trege, men som vil få med seg det aller viktigste: Hammond er han i midten. Han litt snasne.

Påskeegg: Jannicke lover date og våte kyss til den første som finner den «vesle» tabben filmteamet gjorde underveis. Svar avleveres eventuelt hos henne. Jeg kan ikke garantere for premien, men husk å ta bilder.

Stikkord: , ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Tenkte bare jeg skulle informere om at Audun er kjæresten til lillesøsteren min. Det var kun etter trussler om ingen middag at han var med på å låne bort stemmen sin.

Jannickes siste skrik: Caravan Carnage

Og jeg hadde nesten vært med… :-( Hadde ikke Jannicke glemt en linje ved opptaket…
Jeg har sagt det før, jeg skal si det igjen: Audun , schmaudun…

pauls siste skrik: Dessuten…

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.