Monday, bloody monday 47 (spillspesial)

Så setter man seg ned da, og skal skrive mandagslenkeposten. Åpner arkivet med ubrukte lenker man samler opp gjennom uka og skal plukke av sitt hjertes lyst. Tomt. Den foregående uka har jeg forstått hvorfor folk i full jobb syns det er rart at bloggere klarer å produsere nytt og ok lesestoff daglig. Selv har jeg jo de siste åra vært student/nattevakt, en tilværelse som gir mye tid til å både skrive og lese andre blogger. En uke ut i mitt første møte med det virkelige arbeidsliv har jeg sanket meg en enorm beundring for dere andre som jobber og holder bloggen deres i live. Det er selvsagt noe litt spesielt ved de første ukene i ny jobb; på sikt håper jeg å komme tilbake til den daglige rytmen. I mellomtida kan det fort komme mandager som denne, med litt færre lenker enn vanlig. Det går seg nok til, skal dere se.

romantic

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Trikset med voksenjobber er sånn, Iversen:

Pretend to work, like they pretend to pay you.

Iskwews siste skrik: En uhellig allianse i konspirasjon mot både far og mor

Haha, snedig. Minuset for min del er at jeg sitter med ryggen – og den gale siden av skjermen – rett mot O’store sjef. ;) Også prøver man jo å imponere litt de første ukene, har jegblitt informert om.

Joa, det skjønner jeg. Men, etterhvert kan du slappe litt av :o)

Iskwews siste skrik: En uhellig allianse i konspirasjon mot både far og mor

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.