NRKs grusomme plan

Har flere lagt merke til at siden til Linn Skåber alltid vinner poengsankinga i «Nytt på nytt»?

Dette skjer fredag etter fredag, grunnen er såre enkel. NRK vil lure oss til å tro at Linn Skåber er morsom. Det er litt av en oppgave de høye herrer har tatt på seg, men de skal ha for å prøve. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle savne Anne-Kat. Hærland, men så langt har det altså gått. Kan ikke noen bare betale Pernille Sørensen hva enn hun krever for å ta over?

Ja, det er slik jeg tilbringer fredagene mine. Ser «Nytt på nytt» og bitcher om Linn Skåber.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Nåja, jeg foretrekker Linn Skåber en god nautisk mil foran Anne Kath. Hennes rolle i Nytt på Nytt kan jeg dog ikke uttale meg særlig om, jeg har sett det et par ganger og det eneste som utmerker seg, om ikke som humorist, men iallefall intelektuell, er Knut Nærum.

Du er ikke alene, Iversen. Jeg bitcher også over LS og savner AKH hver fredag.

Iskwews siste skrik: En uvanlig dag på jobben

Bifalles, Iversen!

Linn Skåber er ikke morsom i NPN!

Pernille Sørensen, Kari Slåttsveen, Barbara Jahn, Lisa Tønne, Madeleine Cederström, Brita Møystad Engseth, Arve Juritzen (og nå merker jeg at jeg begynner å strekke lista langt (ooog h#»#%%¤&lvete der tastet jeg feil og fikk en ulidelig stygg lyd på øret av PC’n som kjeft for å ha dobbeltastet. J¤#%&¤vlar!)).

Men altså. Her har jeg endelig blitt voksen nok til å sette pris på «Gullrekka» også er det ikke noe morsomt å se på.

Forresten: Trenger vi fler enn Knut Nærum og Jon Almaas i Nytt på nytt? Om det er laget til Linn som vinner eller om det bare er Knut som vinner må da gå for ett?

Jeg foretrekker Linn foran Anne Kat.
Ble for mye Ari Behn og det ble kjedelig.

Ruthas siste skrik: Endelig blir vaskerommet brukt

1. Jeg har sett laget til Knut knuse Linn sitt flere ganger
2. Linn er mye bedre enn Anne-Khat any day. Før satt jeg å bitcha om Anne-K på fredager, nå gjør jeg ikke det lengre. Takk NRK

jokkes siste skrik: Wildcard Jokke

Jeg ser at det nærmer seg ny frisk på pratesjukstatistikken, uten at jeg står på lista en gang. Ville bare gjøre noe med det. Vil i samme omgang si at jeg er syk, og har derfor ikke planer om å gjøre annet idag enn å skrive denne kommentaren.
Og jeg vil ikke kalle planen til NRK for grusom. Så lenge den ikke fungerer (på deg), så er den vel heller bortkastet.

jokke (+ Tarciryan): Mye mulig, men uten den friheten ville dette blitt en enda kjipere bloggpost enn det ble. Knut har tapt de siste tre gangene jeg har sett på, i alle fall. Kanskje jeg har hatt uflaks. Jeg liker for øvrig ingen av dem særlig bra, det er vel slik at de to sidene er så ulike fordi noen skal like Knut mens andre skal like Hærland/Skåber. At jeg savner Hærland går mer på at hun i det minste klarte å fake at vitsene var sine egne, og hun gnudde dem ikke inn når de ikke passet. Skåber er jo helt vill på det der, har hun en ferdigvits liggende SKAL den brukes. Slitsomt.

Rutha: For all del, jeg nekter jo ingen å like Linn bedre. Det skal til og med jokke og Tarci få lov til. :p Enig i at Hærland ble veldig masete, spesielt med dårlige Ari-vitser. Det preget standupshowet hennes i fjor vinter også, for den saks skyld. Men Pernille Sørensen, eller et par av de andre alternativene til Undre, syns jeg virker mer interessante.

Tamara: Men den funker kanskje på noen, stakkars veike sjeler. :( God bedring!

Dere som er enige gir jeg bare en høy fem.

Men hun er flink til å le av sine egne vitser :-) Jeg savner AnneKat!

grøftekantens siste skrik: Litt småondskapsfull tanke

Synes da hun gjør en god jobb jeg. Anne Kath ble oppbrukt.

Hadde Lisa Tønne tatt over hadde jeg aldri sett på NPN igjen…

XmasBs siste skrik: Fotoideer

Det hadde vært gøy med Otto Jespersen på venstrekanten.
Men det hadde jo gått over kvinneandelen.
Og det hadde vel vært litt for mange røde personligheter på en gang for at Folk Flest hadde akseptert det.

Vi trenger en bloggavstemning om hvem som er Norges mest morsomme personer. Ikke bare de der Nettavis/Dagbladet/VG/SeogHør-versjonene…

Sigurds siste skrik: Bloggidol over for min del

Jeg tror NRK har lest bloggposten din, for hun vant ikke denne uka…

Sigurds siste skrik: Bloggidol over for min del

Pernille Sørensen?

Stygg sak, ivers. Virkelig stygg.

radiohodes siste skrik: David Bowie – 2

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.