Monday, bloody monday 44

Dette er så desidert den beste samlinga med mandagslenker på skikkelig lenge. Tenkte bare jeg ville advare før jeg vender tilbake til sykt husdyr.

 • Puslespill: Men ikke hvilket som helst puslespill. Dette er for det første kjempevanskelig, og for det andre klin umulig. På den annen side er det ekstremt tilfredsstillende når man får det til. Har jeg hørt.
 • Tegning: En eller annen har tegnet skjelettene til kjente tegneseriefigurer, og det ser stilig ut. Allerede velkjent på verdensveven.
 • Spøkelser: Har du lurt på hvordan du kan lage ditt helt egne spøkelse for å skremme venner og ukjente? Det er vel ikke fullt så enkelt som man får inntrykk av her, men vel verdt et forsøk?
 • Kunst: Papir er kult. Nå er det veldig lenge siden jeg har hatt noen på besøk via søkeordet papirsex, forresten. Litt trist.
 • Spill: Lt. Fly vs spiders – Gjennomført spill med flere mekanismelag. Målet er å kverke edderkopper, men ikke la det skremme deg. Dette er ikke action, men strategi.

usa

8 tilbakemeldinger på “Monday, bloody monday 44”

 1. Bjørnar sier:

  Visst jeg skal ha meg dame, skal hun ha like øyne med den giraffbabyen. Mæn!

  Bjørnars siste skrik: Healere og hytteturer

 2. Tamara sier:

  Jeg har ikke fått sett igjennom alle enda, men vil bare si at jeg klarte det klin umulige puslespillet! Har tatt PrintScreen som bevis.

 3. Margrethe sier:

  Det VAR ekstremt tilfredstillende å få til puslespillet! Puh! Bloody Monday-spillene rokker bolle.

 4. Tamara sier:

  Jeg har forelska meg i fluetropp-spillet. (jeg tror jeg har for lite å gjøre for tiden.)

 5. Heidi Fleiss sier:

  jeg også, jeg også!

  Heidi Fleisss siste skrik: Jeg vil ha!

 6. Ostekjeks « Sonjas ordentlige blogg sier:

  […] in Sonjaland. Tags: anti-matblogging, ost trackback Jeg tenkte jeg skulle fortelle at jeg lagde pacmankjeksene som Iversen anbefaler i dag.  Jeg hadde ikke hvetemel, da, så jeg brukte noe rart brunt mel som jeg har stående i en […]

 7. Iversen sier:

  Dette var en fabelaktig mandagsrespons. Jeg må innrømme at jeg brukte skikkelig lang tid på det puslespillet selv, men det gikk da til slutt.

  Bjørnar: Det var litt søtt og litt ekkelt samtidig.

 8. Revolusjonært roteloft » Innsyn i en idémyldring: sier:

  […] kom over Snack or die-bloggen på en av Iversen sin Monday, Bloody Monday-lenkesamlinger. Siden har jeg snoket rundt og funnet lekre nerdekakeoppskrifter over hele internetten. Likevel er […]