Monday, bloody monday 44

Dette er så desidert den beste samlinga med mandagslenker på skikkelig lenge. Tenkte bare jeg ville advare før jeg vender tilbake til sykt husdyr.

usa

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Visst jeg skal ha meg dame, skal hun ha like øyne med den giraffbabyen. Mæn!

Bjørnars siste skrik: Healere og hytteturer

Jeg har ikke fått sett igjennom alle enda, men vil bare si at jeg klarte det klin umulige puslespillet! Har tatt PrintScreen som bevis.

Det VAR ekstremt tilfredstillende å få til puslespillet! Puh! Bloody Monday-spillene rokker bolle.

Jeg har forelska meg i fluetropp-spillet. (jeg tror jeg har for lite å gjøre for tiden.)

jeg også, jeg også!

Heidi Fleisss siste skrik: Jeg vil ha!

[…] in Sonjaland. Tags: anti-matblogging, ost trackback Jeg tenkte jeg skulle fortelle at jeg lagde pacmankjeksene som Iversen anbefaler i dag.  Jeg hadde ikke hvetemel, da, så jeg brukte noe rart brunt mel som jeg har stående i en […]

Dette var en fabelaktig mandagsrespons. Jeg må innrømme at jeg brukte skikkelig lang tid på det puslespillet selv, men det gikk da til slutt.

Bjørnar: Det var litt søtt og litt ekkelt samtidig.

[…] kom over Snack or die-bloggen på en av Iversen sin Monday, Bloody Monday-lenkesamlinger. Siden har jeg snoket rundt og funnet lekre nerdekakeoppskrifter over hele internetten. Likevel er […]

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.