Søknad på den ledige stillingen som barne- og likestillingsminister

O’Stoltenbergske

Herved annonserer jeg mitt kandidatur til stillingen som barne- og likestillingsminister.

Jeg syns både barn og likestilling er flotte greier. Spesielt barn innser jeg viktigheten av for å holde befolkningen i vekst, eller i det minste konstant. La oss være ærlige; barna er fremtiden. Litt som meg, vil jeg si. En ung og dynamisk kar med røtter i den tøffe sørlandske lokalpolitikken (SU fristet med pizza mellom møter) er aldri feil for en viktig stilling. Fra før av er det vel ikke så mange andre statsråder som skarrer på r-en heller? Vel, ikke lengre i alle fall… Da er jeg din mann, Jens.

Nettverk er et fremmedord for meg, de vennene jeg har er stort sett verken politikere, likestilte eller potensielle barneombud. Jeg kjenner ingen barn heller, såvidt jeg kan huske på stående fot. Plettfri vandel og gode karakterer i samfunnskunnskap fra videregående har vel alle søkerne, men jeg fikk også 4 i valgfaget «ledelse og økonomisk styring». En drømmekandidat for statsrådposten, vil jeg ubeskjedent mene. Onde tunger vil nok antyde at dette er en desperat handling fra en mann med bloggtørke, men de skal du ikke høre på. Folk som leser blogger er ikke noe særlig å stole på uansett.

Ved det usannsynlige utfallet at jeg ikke blir bedt om å trå til som ny barne- og likestillingsminister vil jeg be vikarierende barne- og likestillingsminister Giske om å vurdere meg som nytt barneombud (jeg kan garantere at Pia Tjelta og Petter Stordalen er for opptatte til å ta den jobben, så du trenger ikke sende dem sms, Trond).

Svar forventes i kommentarfeltet. Spør en rådgiver hvordan du bruker det.

Hilsen Iversen

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Jeg ville ikke siktet saa lavt Iversen. Jeg synes du kunne gaatt for statsministerjobben med en gang jeg. Vaerre enn det er naa kan det vel likevel ikke bli.

picxxs siste skrik: Norges rimeligste kvalitetslinser

Tror du hadde blitt en bra barne- og likestillingsminister :P

Vi beklager å meddele at søknaden Deres ikke vil bli behandlet videre, da vi mener De ikke er til å stole på. Dette kommer av at De nevner i søknaden at «folk som leser blogger er ikke noe særlig å stole på». Å ansette Dem etter denne uttalselsen, vil skape store problemer med opposisjonen som vil mene De taler tvetydig. Kilder innen nettverket Deres hevder at også De leser blogger, og dermed ikke er til å stole på.

Mvh Statsministerens kontor
v/ Statssekretæren

Ved det usannsynlige utfallet at du blir bedt om å trå til som ny barne- og likestillingsminister vil jeg be barne- og likestillingsminister Iversen om å vurdere meg som nytt barneombud.

Hertug Skules siste skrik: Du lager min dag pris

picxx: Er så mye vanskeligere med valgkamp og sånt. Mye mer praktisk å bare bli ansatt av sjefen sjøl. For øvrig tror jeg fort det kan bli verre enn nå.

evotech: Hyggelig at du har troa på meg! Kan jeg føre deg opp som referanse?

Statssekretæren: Dette må være spam.

Hertug Skule: Usannsynlig? Har du ikke troa på meg? :(

kanskje det er jens jeg ikke har troa på, hm?

Hertug Skules siste skrik: Du lager min dag pris

Flott søknad, men du har desverre glemt at det inngår oså i stillingen å være forbrukerminister. Synes Karita var flinkere til å være forbrukerminister enn Manuela. Hva vil du gjøre som forbrukerminister?

jokkes siste skrik: Lovendringer

Skule: Godt poeng. Det rimer jo egentlig bedre.

jokke: Ah, forbruk og forbrukere! Dette kan jeg masse om. Jeg forbruker masse og kjenner en haug med forbrukere. Vent. Diskvalifiserer dette meg pga kontaktnettet mitt? Var dette en godt planlagt felle?

Jeg tror du er bedre i jobben enn Manuela, i hvert fall.

Elisabeth Ice Creams siste skrik: Og plutselig er hun ikke singel lenger

Hahaha! Utmerket bloggtørke.

Virrvarrs siste skrik: Blogging som litteratur?

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.