Monday, bloody monday 43

Før vi kjører i gang vil jeg minne om de siste par innledende rundene i Bloggidol, som fremdeles er ekstremt åpne for deltagelse. Kategorien for religion/vitenskap har siste innleveringsfrist klokka 12 førstkommende tirsdag (12. februar), mens den åpne klassen (Hallo, her forventer vi solid deltagelse) har siste frist klokka 12 førstkommende fredag (15. februar). Tynt med bidrag i begge klasser så langt. Over til noe helt annet:

cat laser

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Hahaha, veldig bra LOLcat! *bookmark* :D

Stians siste skrik: Ny laptop: HP Pavilion dv2799eo

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.