Lørdagsmeta: 101 tips for å gjøre blogging enklere

Nå som også den norske bloggsfæren har fått sine yrkesmetabloggere med John Chowske overskrifter og fokus på inntjening (Neida, Peterandrej, jeg har ikke glemt deg – men du er ikke aktiv på den norske metafronten lengre) må vi andre lære oss å konkurrere på like termer. Kosebloggens plass er truet! Derfor har jeg skrevet en liste over 101 ting du kan gjøre for å gjøre hverdagen din som blogger mye enklere, slik at du ikke går tom for energi (vi vet jo alle at for å bli søkkrike må vi blogge hver eneste dag). Det er bare så grei jeg er.

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Haha, 22 returnerende du! Og det allerede etter tre måneder med intensiv blogging!

Men lære meg å legge inn luft i innleggene hadde jeg visst ikke lært på den tiden. Så er det da i det minste noe som går fremover!

Hjorthens siste skrik: Barnekrigere

Typisk at du skulle lese denne. Nå må vel folk lete i andres arkiver. :(

Iversens siste skrik: Lørdagsmeta: 101 tips for å gjøre blogging enklere

Hah, jeg leser alt! (Særlig alt som lenker til meg)

Hjorthens siste skrik: Barnekrigere

Du hadde ikke lært om avsnitt på den tiden, nei, Hjorthen?

Selv leter jeg som kjent noen ganger i mine egne, gamle arkiver, men jeg var dum nok til å ta med det meste over :o/

Serier er sikkert fint, med mindre det er Finanskurs for datere, eller Foreldreskolen. De er jo jævlig vanskelige å skrive.

Katteblogging er alltid en god løsning.

Iskwews siste skrik: Ikke slett den paragrafen!

Siste tipset var gull.

kristins siste skrik: som om ikke denne bloggen kunne bli mer sukkersøt

Nyttig å lese at (nesten) alt handler om form og (nesten) intet om innhold. Føler jeg er på rett vei.

radiohodes siste skrik: Kjerring hvis du synker. Heks hvis du flyter.

Hehe, binærhumor. Det finnes 10 typer mennesker i verden; de som forstår binær, og de som ikke gjør det. :-D

poli01 poli10 poli11 poli100 poli101 poli110 poli111 poli1000 poli1001 POLI1010!!

Esquils siste skrik: De siste bloggidolsjansene

Jeg var så imponert, ja nesten stolt, over deg mens jeg trodde at du hadde laget 101 i vanlig titallssystem-tips. Skikkelig sånn «wow! Iversen har sikkert sittet med dette her hele natta». Det får jeg igjen for å ikke å tenke binært til vanlig.

Sonja DaAs siste skrik: Jeg er kulere enn Fjordfitte!

Hjorthen: Narcissist.

Iskwew: Jeg har jo ikke skrevet finanskurset ditt, så det tør jeg ikke si noe om – men Foreldreskolen var griseenkle å skrive bare jeg hadde en fin idé til tema. Men disse er nok blant de mest krevende seriene, ja.

kristin: Dette er jo egentlig bare suppe på en binær spiker, alt leder opp til siste punkt.

radiohode: Som sagt til Kristin… :D

Stian: Du er en god mann!

Esquil: Du er… sånn halvgod. ;)

Sonja: Nei, ærlig talt! Hvor god tid tror du jeg har? Men ok, det var fint at jeg i det minste lykkes i å lure én leser jaffal. Det varmer. Egentlig hadde jeg tenkt å spare denne til en senere anledning og en annen sammenheng, men så fant jeg ut at jeg ikke var lysten på å tegne 5 dalmatinere.

Iversens siste skrik: Lørdagsmeta: 101 tips for å gjøre blogging enklere

Peterandrej er jo paa banen med agurkposten, saa han troner nok paa «yrkesmetabloggingslisten» han ogsaa. Hva er egentlig metablogging? Er det saann naar du ikke skriver om katta di og at du spiste fem epler foer middag?

picxxs siste skrik: Start en blogg – for dummies

picxx: Agurkposten har ikke noe særlig med metablogging å gjøre, det er jo rein humor. Metablogging er å blogge om blogging. Han kan godt kalles yrkesblogger for min del, men yrkesmetablogger er en no-go.

Ser ikke helt hvorfor det skulle vaere en no-go, som du sier. Det er jo rein og skjaer faglitteratur.

picxxs siste skrik: Norges beste nyhetsbrev!

Du mener Agurkposten.no skriver masse om blogging? Av de siste seks sakene der er det en ting som kan kalles metablogging, og det er en konkurranse for å øke antallet abonnenter. Agurkposten er en humorblogg, ikke en metablogg (selv om jeg skriver litt om politikk nå og da gjør ikke det meg til en politikkblogger, ei heller vil jeg si at et par metaposter blant noen hundre alle vil gjøre meg til en metablogger). Man kan godt si at det PAJ driver med der bør være på en eller annen pensumliste over hvordan man bygger en lesermasse, men stoffet i seg selv er ikke særlig metarelatert. Norskeplugins er en metablogg, en blogg som handler om blogging – og å gjøre penger på blogging. Ordet «metablogg» er ikke negativt i min verden, jeg leser for eksempel Problogger daglig, selv om fokuset mitt med blogging ikke er å tjene hauger av penger på det. Men hey, jeg kan jo ta feil. Hvorfor mener du at Agurkposten bør regnes som en metablogg?

»Du mener Agurkposten.no skriver masse om blogging?»

Nei, mulig jeg kommenterte noe uklart, men jeg kommenterte din siste uttalelse om at »…men yrkesmetablogger er en no-go».

Er helt enig i at agurkposten ikke er en saakalt metablogg….foroevrig var jeg faktisk veldig usikker paa hva som mentes med metablogging foer jeg fikk det forklart her av deg i dag (kveld, natt?).

picxxs siste skrik: Norges beste nyhetsbrev!

Poenget mitt var at han godt kan passere som yrkesblogger, men jeg går ikke med på å kalle PAJ en yrkesmetablogger. Vi er nok ganske enige, tror jeg.

Her nærmer klokka seg ett, og det er hyggelig med litt aktivitet i kommentarfeltet når alle andre enten er ute på byen eller til sengs. :)

Iversens siste skrik: Lørdagsmeta: 101 tips for å gjøre blogging enklere

Jepp, tror vi er enige jeg gitt. :)

Ellers synes jeg det er altfor lite ‘yrkesmetabloggere’ i norge, og haaper jo jeg greier aa dra med meg noen da, hehe.
Jo mere som kommer inn, jo mere kan man ogsaa la gaa ut vet du :P

picxxs siste skrik: Norges beste nyhetsbrev!

Jeg syns egentlig det er trivelig med litt mindre inntektsfokus her til lands enn i det store utland, må innrømme det.

Iversens siste skrik: Lørdagsmeta: 101 tips for å gjøre blogging enklere

Det er vel egentlig ekstremt lite inntekstsfokus paa baade blogging og andre nettsider i norge, og det kommer vel av den enkle grunn at man ikke trenger aa ha stor fokus paa dette i norge, da alle mer eller mindre har mer enn nok til det daglige broed uansett.

Men…tenkte aa forandre paa det jeg da :P

picxxs siste skrik: Norges beste nyhetsbrev!

Å tjene penger på blogg ser jeg på som de litt slitsomme musikerne som står i undergrunner og spiller høy musikk når man er sliten og trøtt etter en hard dag på jobben.

Har jo sett på statistikken at det ikke skal mer enn en dag uten blogging før besøkstallene stuper. Kanskje en gjesteblogger hadde vært noe.

Jeg kommer uansett til å nekte å skrive noe annet enn bitre innlegg rettet mot kvinner.

SingelPingels siste skrik: Vennesonen

[…] skrev om 1101 tips for å gjøre blogging enklere, eller var det bare 101…eller kunne det faktisk være enda […]

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.