Anonyme sitater (del 9)

Når man har masse revet ost hjemme, en stigende sultfølelse og lite tiltakslyst på vei hjem fra besøk en tirsdagskveld hender det at man stikker innom 7-11 for å undersøke om de selger noen form for mat som man kan hive masse ost på og la ordne seg selv i ovnen. Det meste fungerer med nok ost. Mens kassemannen puttet tortellini i en pappkopp spurte jeg hva tortellinien var fylt med, hvorpå han lirte av seg følgende svar:

Ehm… Spinat og grønnsaker og… sånne ting, liksom. Det er italiensk, så det er ikke noe kjøtt.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord: , ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Det er så bra hvordan noen har fantastisk lite peiling =)

emelies siste skrik: Hvem er du?

Nei selvfølgelig. Det er en grunn for at det heter «italiensk salat med kjøtt» når det er tilsatt kjøtt i den. Italiensk salat som lever vilt i Italia har nemlig aldri kjøtt i seg.

Sonja DaAs siste skrik: Kjibavigå

Hvis man ikke vet, må man a) finne det ut eller b) late som man vet og droppe «og sånn». Jeg synes du bør gå tilbake og beskrive en heftig allergisk reaksjon med påfølgende sykehusinnleggelse.

turkiss siste skrik: Så tok det slutt

Dere vet likevel ikke hvor godt dere har det. Det beste ved Oslo for en bygdefant fra Grenland er Deli de Luca og Seven Eleven. Selv om man ikke går dit for det sosiale.

Som Tor Andre sa det for et par år siden: «Grenland ´ass. Hundre tusen mennesker og ikke en jævla sushibar.»

(I det siste har det faktisk blitt mulig å få Sushi i Scheen, på menybutikken på Herkules. Den er tilgjengelig hver fredag og lørdag, koster skjorta og smaker som om noen har kjøpt den på seven-eleven dagen før og kjørt til Skien med fisken liggende i hanskerommet)

Fred Uts siste skrik: Jorda rundt på tre flytt

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.