Fine ting jeg har opplevd i helga

Dagbokblogging er tingen når man egentlig er for sliten til å blogge, så da setter vi bare i gang.

I tide og med nistepakke kom jeg på jobb fredag kveld, men alt brukerutstyret jeg er avhengig av for å faktisk utføre jobben min var enten borte eller ødelagt. Tolv timer uten mulighet til å gjøre noe jobbrelatert er ikke så stas, så da biffen ble ordnet etter bare fire timer var det meg en glede å sette i gang med en to timer lang rutinesjekk av systemene våre. Dessverre varte denne gleden bare i fem minutter.

Nedtur.

På vei hjem fra jobb lørdag morgen ble jeg tilbudt amfetamin av hele fire forskjellige søtnoser rundt Oslo S. Er det øynene mine? Buksene? Ser jeg virkelig så nedkjørt ut?

Nedtur.

Etter en god dags søvn var det på tide å dra på jobb lørdag kveld, og ved Tøyen t-banestasjon sto det en kar som trengte «2,50 til en melk». «Jaha. Riktig», tenkte jeg, og så på klokka. Med noen minutter til overs kostet det meg ikke stort mer enn en tier å ta turen innom butikken for å kjøpe en liter melk til stakkaren. Ærlig talt, folk gikk i enorme sirkler rundt fyren. «Dagens gode gjerning» tenkte naive Ivers og ga karen melkekartongen. Jeg tok feil. Om de 2,50 egentlig skulle brukes på helt andre ting eller om han bare ikke likte lettmelk gadd jeg ikke spørre om, men melkekartongen kastet han i alle fall rett i en søppelkasse og så dumt på meg.

Nedtur.

Vel fremme på jobb husker jeg at adgangskortet mitt av uante grunner ikke er autorisert for etasjen jeg utfører mitt virke i. Hovedinngangen er enkel match, så i heisen på vei opp ringer jeg han som jeg skal avløse og ber ham hente meg ute ved heisene siden kortet mitt ikke fungerer. Jeg ber ham huske sitt eget kort, for vi vil jo ikke låse oss ute, og han kommer og henter meg. Med et kort i lanken. Det kortet viser seg å være skolebeviset hans, og vi ender opp med å kose oss i korridoren en knapp time før en hyggelig kollega kommer og redder dagen. En kollega som måtte kjøre i førti minutter for å låse oss inn, og som likevel smilte og var hyggelig.

Opptur i nedturen.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

At du faktisk hadde kraft til å blogge ennå… Kudos!
Men du kunne jo har kjøpt helmelk…

pauls siste skrik: Hallo Zeitgeist?

Først så lo jeg så tårene spruta og så sto jeg i dusjen og tenkte «dæven, det må jeg bare gjøre en gang, kjøpe melk til en som ber om 2,50 til melk eller hva det er nå de ber om». Jeg visste ikke helt hvordan jeg skulle kommentere det bortsett fra at jeg ler og humrer og kommer nok til å gjøre det resten av dagen.

Dette var kremen av bloggingspost :-)

Ønsker deg en fortreffelig søndag med snø på.

grøftekantens siste skrik: Hun sto plutselig alene

Bare som en digresjon i forhold til å bli stoppa og bli tilbydt dop… jeg jobbet i Skippergata engang. Bare for å poengtere: I en bygning og ikke på gata. Der hadde jeg som en innøvd vane å gå fort til å fra jobb for ikke å bli tatt for å være en av de som jobba på gata. Men allikevel så hendte det at en og annen bil stoppa og spurte om hvor mye jeg tok for en tur :-) …alltid en nedtur det der.

Jeg tror ikke det hadde noe med klærne å gjøre, jeg er ikke sånn kort-skjørt og høye støvletter dame variant …men jeg har blitt spurt om leg i butikken etter at jeg har passert 30 og har hatt et ønske om å kjøpe øl. Det er faktisk en opptur :-)

grøftekantens siste skrik: Hun sto plutselig alene

jeg ble stoppet av en som spurte etter en 5’er til en kaffe. Klarte ikke dy meg og spurte om han heller ikke kunne vise meg hvor kaffen var så billig.

Jeg synes det er koselig når uteliggere og narkomane får boller og brus og kaffe av russen i mai. De deler med hverandre og ser riktig så søte ut der de sitter.

emelies siste skrik: Det ordner seg alltid for flinke piker

Eg kjenner meg veldig igjen i dei jobbesituasjonane. Bortsett frå at det var ytterdøra kortet mitt av uante grunnar var uvener med. Kjekt det. Heldigvis er det alltid nokon på jobb når eg er på jobb. Yay!

Guris siste skrik: Mangel på koherens mellom image og utsagn

Paul: Ja, det med helmelka var min første tanke også.

Grøftis: Leser du blogg i dusjen? O_o

Eugenie: Fikk du noe interessant svar?

emelie: Absolutt. Alle ser jo søte ut når de spiser boller, forsåvidt.

Guri: Urk, det er et mas. Denne gangen var det kollegaen min som tabbet seg ut (n00b!), heldigvis. Hadde jeg gjort dette ville jeg aldri hørt slutten av det. Jeg har glemt åssen det er å jobbe uten å være aleine i etasjen, er det fint?

Iversens siste skrik: Fine ting jeg har opplevd i helga

Iversen: Fikk bare noe som jeg oppfattet som et fnys. Jeg hadde det litt travelt og måtte videre.

Iversen: Er det feil også nå da?! ;-)

grøftekantens siste skrik: Jeg er blitt lurt! *argh*

Jodå, kjekt det altså. Men det går litt ut over internettsurfinga… :p

Guris siste skrik: Nadejda Sokolova

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.