Apologetikk

Ja, det er altså Bloggidol som stjeler energien min og sørger for en halvjevn strøm av ekstremkorte innlegg for tida. Noen liker det kort og konsist, andre syns lite om sånt. Jeg liker det best med en fin blanding, vet ikke hva gjengangerne i kommentarfeltet foretrekker.

Uansett. Jeg vil opplyse om at kategorien bilde/foto i Bloggidol kan være en fin mulighet til å knabbe til seg en finaleplass. Lav deltagelse, ser det ut til. Dere hørte det ikke fra meg, altså! Les mer om dette og se talkshowing (Virrvarr vs. en småredusert Hertug Skule) her.

Også litt blogg. Bare at det ikke blir blogg, men klassisk «dette har jeg fått i e-posten for litt siden, og siden jeg var teit håper jeg at dere også er det, dessuten har jeg ikke noe mer fornuftig å komme med…»-desperasjon.

Så jeg spør dere, kjører denne bussen mot venstre eller høyre?

buss

Tre andre innlegg som kan ligne:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Er det en buss?

Står den ikke stille da?

Verenes siste skrik: Historier fra virkeligheten

Det der er ingen buss. Det er en campingvogn, ser du vel.

Iskwews siste skrik: Hvor er terrorpolitiet?

Det er jo en campingvogn, slik Iskwew sier.
Men om det var en buss ville den kjørt til høyre.

Eirins siste skrik: Offentlig flaggdag, juhu!

Den bussen kjører mot venstre. Men jeg er kanskje inhabil?

Bussemanns siste skrik: Kan noen skru på lyset?

Etter og ha studert bildet en liten stund, har jeg kommet frem til at den kjører mot venstre!
Logisk egentlig, men skal jeg si hvorfor??

Ikke for å ødelegge morroa, men det er flere daaager sia jeg fikk denna på e-post…

røverdatters siste skrik: hvileskjær

Den kjører mot venstre. Hvorfor? Er det noen som ser en dør? Norske busser har døra på høyre side. Den siden vi ser har kun vinduer.
Roger

Roger Hardys siste skrik: I didn’t vote on this man and I never will!

Har aldri sett en bus med en sånn form… Kanskje det flyr opp?

pauls siste skrik: I´ll follow the sun

Tamara: Er visst det.

Verene: Burde kanskje laget som gif. :p

Isk: Nå må du slutte å agitere!

Eirin: Auda..

Bussemann: Litt inhabil, men du lot jo andre gi oss grunnlaget for valget. Da er det okå. :)

Eugenie: Det stemmer på en prikk. Roger tok seg visst av logikken, han har sånt et markeringsbehov stakkar.

røverdatter: Du tenkte det måtte gjentas selv om jeg allerede har påpekt det i posten? :D Jeg syns jeg kan få lov til dette når andre poster tre år gamle youtube-videoer og nettklassikere som om det var splitternytt over alt ellers. Også var jeg desperat, dette bloggidolet er jo kjempeslitsomt.

paul: Det var min tanke også, helt til jeg fikk med meg at man måtte velge mellom høyre og venstre.

egentlig kjører vel busser framover og ikke mot høyre eller venstre.

Ruthas siste skrik: Skole og selvskryt

Enig med Rutha. :D ;)

Eirins siste skrik: Offentlig flaggdag, juhu!

Ho ho! Ja, jeg følte behov for å poengtere…*kremt*
Muligheten for at jeg hoppet over det siste avsnittet i posten er tilstede. Ja, jeg kryper til korset. Jeg tror faktisk jeg leste posten (med el. uten siste avsnitt) og vandret videre i bloggetåka. Kom tilbake flerfoldne timer senere, så bussen, og fikk det for meg at dette måtte kommenteres. Og da hadde jeg jo allerede glemt hva som stod i posten, -hvis jeg i det hele tatt hadde lest det siste avsnittet… *skamme seg*

røverdatters siste skrik: hvileskjær

Jeg sier som andre har sagt før meg at det ikke er en buss men en campingvogn, som igjen medfører at den ikke kjører, den står helt stille. Mest sannsynlig på en høyt traffikert motorvei.

Jannickes siste skrik: Good times 3

Buss…

Du har sikkert høyrd og sett denne gåta på eit og anna stadium av ditt liv: Kva for ein veg køyrer bussen? Eg, for min del, høyrde den fyste gong på barneskulen. Det måtte monge hint til, og hugsar eg rett så var det heller ikkje eg som løyste…

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.