Monday, bloody monday 40

Har fått Wii. Må spille mer. Her er lenker:

llama

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Velkommen i de kules gjeng. I bunkersen går det i Zak & Wiki, Guitar Hero III og diverse gode gamle Virtual Console-spill (har du den på nett? Da må du legge ut vennekoden din! Skal finne fram min så snart jeg er ferdig med å legge junior)

Fred Uts siste skrik: Kiki pluss kvartfinaler

Takk takk. Vi er ikke sååå kule da, det går i WiiSports og Raving rabbids, liksom. Null trådløst nett her, så den veien har vi ikke svingt. Er det kult og anbefalbart? Hva er kult online? Forventer lang og entusiastisk kommentar nå. :D

Du kan laste ned noen ekstra sånne kanaler (nyhetskanalen er ekstremt bra, et slags illustrert tekst-tv med global vinkling, de andre tingen er vel ikke så essensielle. Nettleseren er artig i blant), og fylle den ufattelig lille harddisken med klassiske spill fra de siste tjue årene (Har lagt igjen mer spenn en det som strengt tatt er sunt der. R-type! F-Zero X!, Bubble Bobble!, Super Mario Brothers! Occarina of TIme!). Flere og flere spill kan spilles online, men sjarmen blir litt borte når man spiller med vilt fremmede. Blir nok bedre etterhvert som noen skikkelige skytespill, smash brothers, pro evolution soccer og Animal Crossing dukker opp. Et spill som Guitar Hero er ålreit online, for da får jeg spilt bass, noe du ellers må ha to gitarer for å få lov til.

Og skal du spille mot folk du kjenner på nett må du utveksle vennekoder. Da kan man også maile hverandre og sånt, ikke at det er noe spesielt poeng. Snart kommer også WiiWare-kanalen, der kan du kjøpe små nyproduserte spill, omtrent som på X-boz live Arcade. Det gleder jeg meg til.

Fred Uts siste skrik: Kiki pluss kvartfinaler

De skal åpne sånn toalettrestaurant i Oslo, skal de ikke?

radiohodes siste skrik: ?Du kan miste Internett for resten av livet?

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.