Forbannelsen

Jeg fikk altså en pysjamas til jul. Dette har resultert i et akutt og ekstremt tilfelle av hjemmekjærhet. Helst betaler jeg en nabounge for å sjekke posten. Takk skal dere faenmeg ha, Dominique og Trond. Jeg både hater og er glad i dere samtidig.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Jeg har en viss anelse av hva du snakker om. Jeg skaffet meg en slik innebukse (aka slække-, trenings- og kosebukse) og jeg hopper inn i den umiddelbart hver gang jeg kommer hjem. Og tanken på å måtte skifte for å gå ut sørger for at det ikke skjer.

Japp, kjent problem det der :)

emelies siste skrik: Pust inn, pust ut

vi kan bytte: Du kan få min tilårskomne jeans med hull i skrittet + helsetrøye. Jeg får pysjamasen!

Selvisks siste skrik: Elitebloggdebatt 2008 – mitt syn!

Æsj, de av dere som kjenner meg godt nok veit at jeg gjerne har på innebuksa ute hvis jeg ikke skal noe spesielt. Jeg er en badboy.

Thomass siste skrik: Jeg rømmer litt mer hver gang

Trikkefører: Ikke rart vi har vært venner i nesten tjue år.

emelie: Ja, dette ble nesten litt sånn cookieblogging.

Selvisk: Hmmm… Nei. Aldri i livet. Dette er en forbannelse jeg absolutt kan leve med, jeg har jo samboer.

Thomas: Det er ikke å være badboy, det er å være en tulling. Men; det er forskjell på innebukser. Jeg har også hatt innebukser som jeg greit kunne gå i butikken med, men det gjelder altså ikke semitynne pysjbukser med rutemønster.

(Dette er svar på en henvendelse borte hos meg:) Saken om Staff ja. Jeg må vel innrømme at jeg var litt for rask i avtrekkeren der. Jeg dreit meg ut rett og slett. Jeg trodde at Staff bare utalte seg krakilsk i et forsøk på å få forsvareroppdraget – så oppdaget jeg jo at fort at han faktisk allerede hadde fått oppdraget og var i gang med det. Da var det bare å putte halen mellom beina å slette saken.

Fredrik Mellems siste skrik: Et lite apropos…

Åh, ok. Da kan du jo slette min siste kommentar hos deg også (selv om jeg er mot praksisen å slette saker når man tabber seg ut).

Jeg skrev noe som jeg tror forsvant her:
Men altså, var ikke vi inne på at pysjbukse faktisk er veldig kult og ny mote!? Ref. din egen post fra 1. januar?

Såh.. på med pysjen og ut og være kul nå!

Hei!
Jeg anbefaler deg å bytte pysjamasen i en hund. Da må du ikke bare hente avisa selv, men i tillegg gå eks antall kvartaler rundt i Oslo for at bikkja skal få gjort ferdig sitt morgentoalett besøk. Selv bruker jeg aldri pysjamas og ønsker aldri å eie en heller, fordi det er bevist i utallige forsøk at én manns aktivitetsnivå synker dramatist den dagen han får eller anskaffer en slik kosedrakt.
For å venne deg til å ha hund kan du eventuelt låne min Fritz fra og med 31. januar til og med 26. februar. Bakdelen er at han både må hentes og leveres.
Roger

Rogers siste skrik: A little laugh_01

Cat: Mote er ikke min greie, når noe ser teit ut spiller det ingen verdens rolle hvor moteriktig det er. :)

Roger: Hehe, det er vel plenty av hundepassere i nærmiljøet? Fritz i en måned blir nok litt vanskelig i en blokk med dyreforbud. Får holde med burdyrene våre.

Iversens siste skrik: Halloween for nybegynnere

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.