Hva med Willinickers?

Siden jeg egentlig helt hadde glemt den annonsen Willinickers fant for litt siden og tok kontakt med meg via, hadde jeg ganske høye krav til respons på prøveteksten hans. Dette med gjestebloggere hadde jeg egentlig skrinlagt litt, siden jeg har lagt meg til ganske mange sære vaner og interne regler for posting. Responsen i avstemninga var ganske delt, men jeg endte opp med å tolke den i retning av at folk helst så Willinickers kose seg på en egen blogg (og det håper jeg han tar til seg). I kommentarfeltet skjedde det skuffende lite.

Derfor avsluttes dette samarbeidet før det startet. Mye på samme måte som forrige Idol, egentlig. God artist, men ingen kontrakt.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Hadde jeg fått være gjesteblogger hvis jeg spurte pent? (Dette er ikke en offisiell søknad, bare lurer)

Jannickes siste skrik: Don’t blink!

Det blir jo en litt annen business, siden vi kjenner hverandre godt og det ikke ville vært noe ekstra slit å avtale posting. Dessuten har vi ganske like interessefelt.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.