Nabovarsel

I morgen har jeg tenkt å lage middag uten grønnsaker. I den anledning vil jeg advare om et helvetes bråk hvis han jævla Kiwi-mannen kommer og finner på noe faenskap. Takk for oppmerksomheten.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Jeg må seriøst begynne å se reklamer igjen. Jeg skjønner jo ikke halvparten av hva folk snakker om lenger.

Sonja DaAs siste skrik: Spådom om spinning

Torsdiosa grandispizza?

Thomass siste skrik: Jeg rømmer litt mer hver gang

Sonja: Det er en grønnkledd mann som så langt (såvidt jeg har fått med meg) har invadert en familie og lagt til grønnsaker på en ellers kjedelig tallerken. Ok, tenkte jeg. det er jo bare et supplement, og jeg syns grønt er godt. Men så begynner han jaggu å stjele pølser og hamburgere for å erstatte dem med gulrot og broccoli!

Nå lo jeg så høyt at de måtte hente naboen med sykebil. Han mumlet ett eller annet uforståelig og pekte på ørene sine.

radiohodes siste skrik: Advarsel! Mellom 2230 og 2300 besvares ingen kommentarer

radiohode: Så flott! :D

skjer med bloggidol da?

bloggidol var en bra ide, hadde vært kult med anonyme poster fra kjente bloggere på en nøytral site.

Esquils siste skrik: Se radiohode steke i sitt eget fett

Esquil: Der dukket du opp i det jeg skrev posten, gitt.

Hadde blitt mektig grinete om en eller annen dust kom å byttet ut burgeren min med en ananas. Har du prøvd å spise ananas med bare fingrene noengang? Utrolig vanskelig å komme til godsakene på den rakkeren uten kniv.

XmasBs siste skrik: Reklame i feeds

Fantastisk. Rett og slett. Hadde det ikke vært for at jeg satt i åpent landskap, hadde jeg ledd meg under bordet. La Kiwi-mannen bare komme! Jeg skal slå ham sønder og sammen med en bunt stangselleri!

Verenes siste skrik: Inntørket?

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.