Bloggidol: Snøkaos, presidentvalg og andre månelandinger

Følgende innlegg er skrevet av en kar som søkte på annonsen jeg la ut for evigheter siden angående potensiell ny gjesteblogger (siden de jeg har enten er periodebloggere eller bare bryr seg om sin egen (Jeg er ikke bitter, bare later som)). Gjør din plikt som leser og stem, så får vi se om Willinickers dukker opp igjen. Det er dere som bestemmer, altså. Jeg skal ikke gi ham adressen til de som takker nei til videre engasjement. Vær ærlige, gi gjerne tilbakemelding i kommentarfeltet også. Det vet jeg han vil sette pris på. Da setter vi i gang:

Snøkaos, presidentvalg og andre månelandinger

Så er vi jaggu i gang med et nytt år igjen. Rett etter juleribba, nyttårsfylla og alle de gode forsettene som det ikke blir noe av, kommer plutselig Kong Vinter på besøk. Særlig på sørlandet. Det bøtter ned med snø så de stakkars sørlendingene må danse samba på glatta, mens de kjenner hårene reiser seg på hodet i ren dødsfrykt over å møte polakker i trailere med utslitte sommerdekk. Det er det rene kaos og krigslignende tilstander, og de fleste er bevæpnet med minst en baseballkølle, i tilfelle en polakk i en trailer eller en gammel gubbe på 80 år i en råtten Ford Fiesta skulle komme for nær. Aldri har bedehusene vært fullere enn nå, og bønnene er mange. Selv Maranata-bevegelsen har fått vind i seilene igjen, og tungetale kan høres overalt i snøfonnene og skråningene hvor mennesker og biler ligger strødd om hverandre.

Det er ikke akkurat mye trøst å få igjennom nyhetsbildet heller. De som har vært så heldige å ha klart å grave frem inngangsdøren og kommet seg inn, kan lese på VG nett at Al-Qaida igjen er i støtet. Amerikanernes strålende president George Bush skal etter planen besøke Midtøsten i uken som kommer, og det går ikke akkurat upåaktet hen. Amerikanerne må ha en glimrende utenrikspolitikk, for nå ønsker de han velkommen med bomber og feller, kan man lese. Helsike: Har ikke de turbanfantastene noe som helst folkeskikk? Her kommer verdens beste cowboy på besøk i steinura, og så blir han møtt med sånn dritt? Gudskjelov at vi har amerikanerne til å passe på oss – hva skulle vi gjort uten dem, tenker vi, mens vi tar et fastere grep rundt hagla som nå er blitt et fast møbel i stua.

Joda, vi holder oss fast i skjørtekantene til Amerikanerne, og kan lese om presidentvalget. Det er et helsikes sirkus hvor dollar og tenner sitter løst, mens kandidatene til høyre og venstre tuter ørene fulle på den vanlige mann i gata over hvor flott det skal bli bare du velger deres kandidat. Slik det kan se ut nå, virker det som om det kan stå mellom Clinton-dama og han Obama-fyren. Hillary begynner å bli desperat. Hun tapte med klar margin i Iowa, og bestemmer seg for å ta ballespark på Barack, og beskylder han for å vingle i mange politiske spørsmål. Men Barack har harde baller, og har vært ute en vinternatt før. Han parerer elegant så man nesten hører bjelleklangen, og beskylder dama for å fordreie hans politiske budskap. Obama er jo den reneste fører-typen, slik han taler i nasjonalistiske vendinger, og sanker velgere som bare pokker. Vinner han, trekkes alle Amerikanske tropper fra hele Verden hjem, og blir heller brukt i sør statene på de hvite i en takk for 200 år med slaveri. Hvis Fru Clinton vinner, må alle som heter Monica skifte navn, og sigarer blir bannlyst. Særlig de Cubanske. Vi biter negler i bare spenning.

Hoderystende vender vi nesa hjemover til våre egne politikere. Dem kan vi da heldigvis stole på om ikke annet. Ta vår kjære statsminister, Jens Stoltenberg for eksempel; Han lovet oss en månelanding, intet mindre. Med brask og bram forkynte han en renselsesplan for gass som savnet sidestykke i eventyret om miljøet. Kort tid etterpå avsløres det hele som ren propaganda, og de tre milliarder kroner som prosjektet ville kostet, bruker vi heller på å kjøpe noen klimakvoter i regnskogen, så de innfødte endelig får lønn for å hogge ned de jævla trærne. I mellomtiden fortsetter vi å spy ut CO2 i ren kinesisk stil, tre milliarder kroner fattigere. For den gjennomsnittlige nordmann virker dette helt genialt, og regningen får vi etterpå, så da må jo alt være helt Johan liksom. Nei, vi har lest nok, stenger pc`n og låser døra. Hvis snøfallet tar strømmen, kan vi alltids pisse i buksa for å holde varmen – såpass har vi da lært av myndighetene.

Willinickers

Til stemmeurnene (red.)!

Hvilken vaniljesaus er best?


Sjekk resultat

Loading ... Loading ...

Tre andre innlegg som kan ligne:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Hm. Disse prosentene er jo helt på jordet? Uansett, dere gir ham farlig lite tilbakemelding syns jeg. Avgjørelsen tas i det jeg poster nytt innlegg, tidligst ved midnatt i dag.

jeg syns det var greit, men i det store og det hele står ikke kampen mellom clinton og obama.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.