Bursdagsgave (driftsmelding)

Til kommentatorene:

Etter noen bevingede ord fra Kristin i kommentarfeltet til denne posten hos radiohode (Hvorfor ha liste over kommentatorer uten å lenke til dem?) har jeg lagt til en liten liste over kommentatorflinkiser i sidekolonna – med lenker. Det er jo som tidligere sagt kommentatorene som gjør det artig å blogge, så det skulle bare mangle med noen tilbakelenker. Eliten-lista forblir, mest fordi jeg syns det er kult når folk rykker opp.

I tillegg har jeg implementert innstikket CommentLuv, som vises ved en liten hakeboks under tekstfeltet hvor man skriver inn kommentaren sin. Om man krysser av (eller, den er vel allerede krysset av for de fleste) der, vil en lenke til den siste bloggposten du skrev hos deg selv bli lagt til i kommentaren din hos meg. Etter noen timer i bruk ser jeg allerede at folk klikker på de utgående lenkene, så da ser det ut til at den fungerer som den skal. Nå er det jo ikke Iversen Revisited noen høytrafikkblogg, men om (iverksett klisjémodus:) bare en kommentator får bare en ny leser herfra, da er jo det fett.

Sånn, da kan dere fortsette å feire bloggebursdagen min.

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Det hadde vært kult om du kunne fortelle hvilken plugin som brukes på «Ukas mest pratsjuke». Den jeg bruker står nå satt opp sånn at den skal vise lenker, men gjør den det? Nei… Vet jeg hva jeg må rette på? Nei…

radiohodes siste skrik: Til ettertanke

Jeg bruker denne, radius.

Takk! Beklager spammingen. :-)

radiohodes siste skrik: Til ettertanke

Gratulerer med bursdag! Jeg er ikke av de flinke kommentatorene kanskje, men jeg er da innom, og bursdagsgaver sier jeg ikke nei takk til :)
Er sånne plugins en wordpress.org greie?

Minneapolises siste skrik: Jenter som betaler, woot??

Gratulerer med bloggebursdag. Jeg tror det er en stund til jeg evt. rykker opp paa kommentar-status lista di. Men jeg kommenterer i vei. Gleden var stor igaar da jeg kom paa nett igjen, og kunne lese et knippe bedre bloggposter hos deg. Stor glede! Men tenkt at de drepte han kjekke fyren i Rovdyr. bra innlegg!

Ja, må han leva uti hundrede år!

Thomass siste skrik: Trippel bypass

du KUNNE jo linke til meg da!!
legger ved link i TILFELLE du ikke finner den i linken som ligger ved på HVER kommentar jeg skriver.

http://blaabaersvingen.blogspot.com/

Ruthas siste skrik: What song is this?

Tror ikke den jeg bruker nullstiller seg hver uke. Det var jo ikke dumt da. Jeg har satt opp min til å rangere etter de 30 siste dager. Fungerer ganske bra, men ser jo at det er de samme kommenterer hele tiden…

XmasBs siste skrik: Dagens sitat

radiohode: No prob. Jeg får betalt av staten pr kommentar, tross alt.

Minne: Jeg er ikke helt bevandret i wordpress.com, så om du kan bruke den der vet jeg ikke. Kan dere installere egne plug-ins? Hvis ikke så er det nok bare en .org-greie ja.

Tamara: Flott at du likte det, selv syns jeg det var litt døllt – men når man ser en film flere dager før premieren må man jo nesten mene noe. Et bloggescoop. :p

Rutha: Ja, det kunne jeg. Lenkelista er ikke noe jeg ser veldig ofte over, det er derfor det står en hyggelig «vær vennlig å si fra om du flytter eller føler deg savnet»-notis der inne.

XmasB: Du har sikkert sjekket alle muligheter, så jeg har vel egentlig ikke noe fornuftig å si. :D Her går det litt i bølgedaler, det syns jeg er hyggelig. Rutha holder jo koken, nå rykker hun vel snart opp enda en grad også, tror jeg.

Og tusen takk for alle gratulasjoner! Neste mandag er det linker igjen.

Jeg får kikke litt på det igjen. Kan jo også hende det har kommet en ordentlig widget istedet for den hjemmehackede varianten jeg benytter, som egentlig bare er en plugin limt inn i en php widget. Uansett begynner den å bli gammel.

XmasBs siste skrik: Dagens sitat

Regjeringer over hele verden har de siste årene vært langt villigere enn vanlig til å innføre lover som begrenser frihet og personvern. Begrunnelsen har hver gang vært kampen mot terror

sohbet: Pen spam, der! Jeg fjernet bloggadressen din, siden jeg stoler på at det er budskapet som er viktig for deg. Klemz!

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.