Nyttårsmote

På vei til jobb på nyttårsaften havna jeg i samme t-banevogn som fire karer som skulle ut på livet. Tre av dem hadde på seg dress med jakke og greier, sistemann hadde jakke og pysjamasbukse. Den var lyseblå, litt for trang og med lyst rutemønster.

Jeg glemte dessverre å spørre om dette var hipt og kult. Har blitt sløv moteblogger, ser det ut til.

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Hmm.. jeg har observert det samme, det med «pysjbukse» altså. Merkelige greier.

Mystifistisk.

Det må ha vært eksen min, han jeg var sammen med fra jeg var 16 til jeg var 19 og flyttet til Oslo og kom på bedre tanker. Fyren var/er 198 høy, og syns det var veldig praktisk å gå i bestefar-pysjbukser i byen (ja, på Down Town også!), om vi skulle ut å spise (ok, bare på Toba, Langesunds beste gatekjøkken) og gjerne også på kino.

Jeg trodde og håpet at dette aldri ville slå an blant fler, men nå, nesten 10 år etter, ser jeg jo at det desverre gjør det…

Tine ED: Down Town er ikke «byen». Ingenting i Porsgrunn er «byen».

Men pysjbukser er så teit, ass. Og what’s up med å være så jævla høy? Ivers? Jeg har justert på mine fascistiske høydekrav, og deita en kar på 1.70 her i høst. Det var riktig så trivelig.

Jeg kjenner at jeg er ute på et korstog mot Porsgrunn i sin alminnelighet og Tine ED i særdeleshet. Jeg blir så sentimental i høytidene…

Tine: Denne karen var nok i midten av tenåra, så jeg håper det ikke var eksen din. For øvrig var han ganske liten, det gjorde det hele enda morsommere.

Strekker: Ad «byen» er jeg hjertens enig. Porsgrunn er et høl. Jeg syns alle burde være 169 cm høy, som meg. Det gjelder alle de som går rundt og er «en søtti» også. Kanskje særlig dem, ja.

Nå skal Napoleon (som jeg kaller høst-deiten i mitt stille sinn, kanskje én av mange grunner til at vi ikke treffes lenger) ha dét at han ikke ga seg ut for å være «en søtti». Jeg anslo høyden hans helt selv.

(Sonja vet at dette er uvanlig – at jeg ikke vet eksakt høyde på deitingser. Jeg pleier nemlig å spørre om høyde og vekt. Ja, jeg hadde fika til dem hvis de spurte meg om det samme. Det er grenser for hvor psycho man kan være. Men fører man tabell over erobringer, så vil man gjerne ha nøyaktige tall, sant? Det sier jo nesten seg selv.)

[…] selv etter den slagkraftige outfit-serien “Dagens bekledning“. Jeg har også kommentert ungdommens nyttårsmote og politikere som gjør stygge matchefeil. Det overrasker meg at ingen har nominert herværende […]

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.