Julekalenderen Revisited

Så var det første juledag, og kalenderen må lukkes for i år. Helt fra starten av var det klart at bza og Sigurd (men opptil flere yppet seg både i starten og mot slutten; Bjørnar, Nissemann og Annetten var farlig festlige til tider) ville knive om seieren, og hver eneste dag gjennom hele desember ble preget av dårlig samvittighet for min egen del. Å dele ut poeng er ikke så kult som man skulle tro, noen blir kanskje sure fordi de ikke fikk poeng, andre syns kanskje mine poeng er helt høl i huet. det får så være, jeg kommer sikkert ikke til å finne på noe revolusjonerende neste gang uansett. Deltagelsen har vært knallbra, bare en liten nedgang siste uka før jul.

Tusen takk til alle dere som deltok, og tusen takk til dere som stakk innom selv om dere kanskje syns kalender er litt kjett. Nå er det vel på tide å dele ut de siste poengene så vi får avgjort hvem som vinner heder, ære, premie og date med Siri.

For det flotte bildet av vår alles Hoff får følgende poeng: Trepoengeren tar bza hjem fordi det alltid er morsomt med postordreforhold. Med det feier han hjem seieren, for Sigurds forslag traff meg ikke i hjerterota denne gang. To poeng går til Nissemanns flotte dikt, mens de siste to poengene deles mellom Storrusten (bibelnerderi liker jo vi eks-religionshistoriestudenter) og Bjørnar fordi han bragte en sånn fin stemning inn i kommentarfeltet med sin replikk. hva sier du, Bjørnar? Øl i trøstepremie når du blir frisk?

Her er sluttstillinga:
21 poeng: bza
17 poeng: Sigurd.
14 poeng: Marianne.
13 poeng: Sonja.
12 poeng: Jannicke.
10 poeng: Absentame, Virrvarr og Esquil.
9 poeng: Annetten og Bjørnar (sitting in a tree).
6 poeng: Tannlege-Tine.
5 poeng: Fred Ut, Nissemann, Rutha og Marchus.
4 poeng: Siri, Storrusten og radiohode.
3 poeng: Stian Andreassen, Iskwew og Tamara.
2 poeng: Faen og Elisabeth IC.
1 poeng: Thomas, XmasB og Peter.
- 1 poeng: Iversen.

Seierherren kan ta kontakt med bloggbestyreren i dette kommentarfeltet med initielt ønske om premie. Valgene er i første omgang DVD, overraskelse eller t-skjorte, bza.

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Whee, ingenting som å prikke inn seieren med en Hoff-oppgave. Hvilken T-skjorte og DVD er på premiehyllen her? Hvilke valg kommer inn i andre omgang..? ;)

Tar selvsagt selvkritikk for at jeg havnet på intensiven i 12-13 dager uten internet, slik at jeg ikke fikk deltatt på samme måte som dere gaudere uten fremmedlegemer i kroppen.

Vi skal drikke oss tullete når jeg blir frisk Ivers, jeg er sikker på at du er en fin fyr!

er det ikke premie til den som har kommentert JÆVLI mye?

Jaja, konkurranseinstiktet banker fortsatt hardt mot tinningen, men jeg får ta til takke med andreplassen og takke mine motstandere og Iversen.

Er ikke bitter, i det heeele tatt…

Hvilket fremmedlegeme? *nysgjerrig*

Tine: Trykk på navnet hans, så finner du det fort nok ut.

Personlig skal jeg leve høyt en stund på å være «farlig festlig». Gratulerer til seierherren!

jo rutha, jeg tror deter en gedigen premie til den som sammenlagt er best i julekalenderen og kommentere j*vl** mye-konkurransen. ivers legger sammen plassifferne på de to listene og gir premien til den med lavest siffer sammenlagt. det skal visst være en helt sykt heftig premie.

bza: Premien, et par overraskelsesfilmer, er sendt.

Bjørnar: Ja, det syns jeg var et dårlig trekk. Vi får se hva vi kan gjøre med dette.

Rutha: Nei, men du kan lage en selv og sende til din egen adresse om du vil. Husk å sende meg takkekort.

Sigurd: Ja, det var tøffe tak. Du slo bra fra deg.

annetten: Hehe, det er bra. Du var nok blant de som ga meg flest latterkuler.

Esquil: Den sykt heftige premien er to frimerker.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.