Valgkamp: Tordenbloggen 2007

I dag sparkes kvartfinalene av årets Tordenblogg i gang. For dere som ikke er helt sikker på hva i huleste jeg snakker om; Tordenbloggen er en slags kåring av snasne blogger i Norge. Den gjennomføres på privat initiativ, i motsetning til Gullbloggen 2005 som var arrangert av Dagbladet. På dette stadiet har feltet blitt redusert fra 160 til 8. Dette har med andre ord foregått en liten stund. Dette burde vel være oppdatering nok.

peachMinuset med å ikke drive valgkamp før nå er åpenbart; alle de gode ideene er allerede brukt opp av andre som begynte sine valgkamper litt tidligere. Videoer, tegneserier, drittslenging, smisk og aktiv fisking i andres kommentarfelt er solide teknikker som på en måte blir litt kjipt å bare kopiere. Hva står man egentlig igjen med da? Ikke stort. Valgfusk er en mulighet, men den var det også noen som prøvde seg på nylig. Isj. Å poste bilder av søte ting er også gjort, men min filosofi er at man aldri kan få nok bilder av hvite dvergchinchillaer som er glad i matfar.

Derfor har jeg kommet til at det er like greit å kjøre en tradisjonell linje, hvor jeg stjeler fra den ene, andre og meg selv. Det bør vel gjøre susen?

Syv gode grunner for å stemme på Iversen i dag:

Husk at det er helt lovlig å stemme både i avstemningsboksen OG som en kommentar (Ikke her, altså, for at kommentarstemmen skal gjelde må du gjøre det her. Godt begrunnede kommentarer kan til og med sanke ekstrapoeng. Jeg tar alt jeg kan få. Du stemmer altså HER. På meg.

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Uffdå.
Men sidan eg ikkje eig motstandskraft når det gjeld søte menn, er det heilt greit. Bortsett frå ein bitteliten detalj. Sidan eg er jøde. *snerp*

Jeg vil for ordens skyld kommentere at jeg ikke er en sånn dott som kaller meg «pappa» når jeg snakker om dyra mine. Det ble bare så tamt med «Stem på han som kjøper maten min».

Avil: Ja, der traff jeg bra.

Hahaha, sjølvsagt kallar du deg pappa.
«Komme til pappa, susse pappa på munnen, åh, fin liten rotte, slikke pappa på munnen»

Mer chinchilla takk. Men ok, stemme avgitt under tvil.

I voted for you! Og krever å se sexy legger om det skulle gå så langt..

Jeg stemmer på Iversen fordi han har hatt den beste bloggen i hele år og fordi han oppdaterer ofte.

jeg stemte bare pga peach

aww, det hadde vært søtt med en liten venn til Peanut!
Koser de mye?

Avil: Den kommentaren var grusom på så mange nivåer.

Morten: Ok, lover mer chinchilla.

Ann Merete: hehe, vel – etter siste opptelling ser det nok stygt ut.

Esquil: Søtnosen!

Rutha: Jeg håpte det skulle funke.

Minne: Nja, peach (den hvite) er veldig kosete, mye mer kosete enn normalt. Leia (grå, bilder på chinchillalink) er mye mindre kosete.

Eg er stolt over å kunne vere grusom på mange nivå. Det er ein kunst.

Åpenbart.

Seriøst. Jeg har begynt å lese blogg igjen pga den jævla avstemminga og fordi du skulle vinne, også VINNERUKKE???

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.