Julekalender (22. desember)

To dager igjen til julaften, og ting begynner å snøre seg sammen. Jeg har strengt tatt gått helt tom for oppgaver (ja, det er enklere å blogge normalt enn å kalenderblogge), så vi drar til med en ferdig utprøvd oppgaveform.

Dagens oppgave: Re-casting. Dere vet hva dere skal gjøre. Skuespilleren er Angelina Jolie, filmene dere skal erstatte henne med noen i er «Tomb Raider» og «Girl, Interrupted«. Knock your socks off!

Om ingen har noe i mot det vil sannsynligvis lillejulaftenluka bli en bildetekst.

Så langt: Søtnosene med dekk rundt halsen sanket ganske mange bra bildetekster, men Nissemann slo til med en som traff meg akkurat der den skulle, knappe tre kvarter før fristen. Tre poeng, altså. To poeng går til bza for referanse til både Ungkaren og Michelin-mannen. De to siste poengene går til Sonja for verdens dårligste ordspill og Stian Andreassen for Moore-forslaget.

Dette gir oss følgende stilling:
18 poeng: bza.
17 poeng: Sigurd
14 poeng: Marianne.
12 poeng: Jannicke.
10 poeng: Sonja, Absentame, Virrvarr og Esquil.
8 poeng: Bjørnar og Annetten (sitting in a tree).
5 poeng: Rutha, Tannlege-Tine og Marchus.
4 poeng: Siri og radiohode.
3 poeng: Fred Ut, Stian Andreassen, Nissemann, Storrusten, Iskwew og Tamara.
2 poeng: Faen og Elisabeth IC.
1 poeng: Thomas, XmasB og Peter.
- 1 poeng: Iversen.

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

I rollen som Lara Croft kan ikke hvemsomhelst stille opp. Det stilles store krav til kroppsbygning og spenstighet. Det måtte derfor blitt Jennifer Love Hewitt. Filmen ville blitt tidenes kalkun, men like fullt et prosjekt i stor dimensjon.

I Girl Interrupted tror jeg heller vi måtte hatt en litt mer sliten og ustabil karakter. Courtney Love ville vært førstevalget. Hun ville mest sannsynlig gitt Winona Ryder juling i løpet av innspillingen slik at filmen måtte kanselleres, men det er underholdning det og!

I rollen som Lara Croft må jeg tenke lenge, det finnes «gode» forslag, og detfinnes dårlige forslag, som hadde vært morsomme, og det finnes dårlige forslag som hadde vært sundt for de det gjelder. I den kategorien tar jeg mitt valg og jeg må nominere Lindsay Lohan. Hun hadde fått trent på seg noen velfortjente kilo, fått ut en masse innestengt aggresjon og kanskje, siden store deler av innspillingene foregår langt vekk fra USA, ville hun fått nok avstand til hollywood og sine truseløse venner til å ta en grundig titt på sitt eget liv.
Filmen hadde sugd, javel, men underholdningsverdien mener jeg hadde vært omtrent den samme.

I Girl Interrupted nominerer jeg NAtalie Portman. Garden State og V for Vendetta har vist at hun kan spille, og hun fortjener å få spille ustabil, forførende og farlig synes jeg.
Dessuten hadde hun blinket ut Winona Ryder på et sekund, hvilket jeg heller ikke har noe i mot.

These are the names.

I «Tomb Raider» går jeg for Colin Mochrie, fordi jeg har hatt ham siende «I’m feisty!» på repeat i hodet mitt de siste dagene (det stemmer, som andre får sanger på hjernen, så får jeg replikker fra film og tv-serier). Og hvis du skal være Lara så er feisty et klart krav.

I «Girl, Interrupted» ville jeg hatt Emma Caulfield, fordi jeg liker henne så godt, og gjerne skulle sett henne i flere filmer. Dessuten har hun den der skummel/søt-greia gående for seg, som jeg tror hadde passet rollen.

Kathy Bates! For det første er hun flink til å spille gæren (Misery), for det andre hadde hun råkket i Tomb Raider. Man måtte jobbe litt for å få henne inn i klærne til Angelina, bare…

Tomb Raider – omdøpes til Tooth Raider, med meg i hovedrollen.

Girl interrupted – omdøpes til Tooth interrupted, meg i hovedrollen.

Jeg synes fortsatt det er morsomt å bytte kjønn i disse recasting-greiene, og dermed nominerer jeg Cary Elwes i Tomb Raider (han har vist at han kan svinge seg i Princess Bride, en av tidenes aller staseligste filmer, og har en innstilling som lar ham spille i en såpass latterlig film uten å virke teit selv). Jeg tror jeg ville latt lille Wednesday Addams, også kjent som Christina Ricci, overta Girl, interrupted, fordi jeg synes hun fortjener bedre roller enn disse jævla varulvfilmene hun må dras med for tiden. Dessuten var hun dritbra i «The Opposite of Sex».

eva green sparker rompe på generelt grunnlag. hun gjør seg i begge rollene synes jeg.

Tomb Rider: Monica Bellucci
Girl, Interupted: Kirsten Dunst

Intet svar fra Sigurd, og kun en drøy time igjen av dagens luke. Aner vi en mulighet for å jevne ut på toppen her?

Har sittet på fly i 15 av de siste 24 timene, resten av tiden har jeg tilbringet på flyplasser. Men jeg er i Norge igjen, hurra!

I den barmfagre rollen som Spillenes Dronning må vi jo putte inn hun som har den barmfagre rollen som Samenes Dronning. Mari Boine.
…Jeg støtter samekvotering inn i Hollywood.

Og hvis man først skal putte en skuespiller inn i et mentalsykehus fra 60-tallet, så vil vi jo alle se Janne Formoe.
HVORDAN KAN EN SÅ SNADDER DAME VELGE EN IDOLDOMMER!?!?! Noe mentalt må ha gått galt. (hei, det rimte…)

Ekstraoppgave: Hvis jeg skulle ha byttet ut Angelina Jolie i Beowulf, måtte jeg ha valgt Olsen-tvillingene. Hvis noen har erfaring i å være «animert», så må det jo være de.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.