Julekalender (15. desember)

Kommentarfeltene i denne kalenderen begynner å bli ganske hardbarkede saker. Hardt mot hardt og skjeve blikk har preget flere dager, og det er jo tr… ok, det er ganske morsomt. Fortsett med det gode arbeidet.

Dagens oppgave: Bildetekst igjen, gitt.

barn

Så langt: Å lage liste over filmer man skulle ønske man ikke hadde sett burde jo være en subjektiv sak for den som forfatter lista. Poengende, derimot, er Iversen-subjektive. Har du med filmer jeg syns er snasne ryker poengene. Jeg liker å være diktator. Ofre for denne linja i dag ble eksempelvis Sigurd (Spive Girls-fan? Beklager, det hjelper ikke at det var for lenge siden i en galakse langt unna), Sonja (Ja, jeg syns «Mumien» er en fin tullefilm (for øvrig er jeg enig i at Rachel Weisz er teit)), radiohode (Ja, jeg liker Ringenes herre-filmene, men har forståelse for at ikke alle stemmer i. Poeng blir det imidlertid ikke) og annetten (trist, for utenom at jeg liker Cronenberg er resten av lista forbilledlig). Når jeg ser gjennom alle kommentarene er det faktisk bare de som får poeng som ikke har med minst én film jeg har et godt forhold til.

De som snek seg unna: Tre stykker går til Absentame for tre fulltreffere, Esquil får to og de siste to poengene deles mellom Marianne og Tine. Morten får nesten minuspoeng for stygg pokerkommentar.

Stilling (jeg har sikkert regna feil igjen):
14 poeng: Sigurd og bza.
10 poeng: Absentame og Esquil.
9 poeng: Jannicke.
8 poeng: Bjørnar og Marianne (sitting in a tree).
6 poeng: Virrvarr og Sonja.
5 poeng: Rutha, Tannlege-Tine og Marchus.
4 poeng: Siri.
3 poeng: Annetten og Tamara.
2 poeng: Faen og Elisabeth IC.
1 poeng: Thomas, Radiohode og Peter.
- 1 poeng: Iversen.

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

SARS, HIV, JENTELUS!

Barnepsykologen forstod tidlig at Sarah ville komme til å utvikle alvorlige adferdsforstyrrelser når hun ble eldre, grunnet hennes medfødte øreflippsfetish.

oh yeah thats a nice hard one baby now cum for me

«pssst, har du hørt? Bare ni luker igjen i Iversens adventskalender :-(» (ja vi er nå kommet så langt at selv babyer kan uttale smileys)

Han: Tåååtesmukken! De tar fra meg tååååtesmukken!

Hun: (hvisker) Hold hodet kaldt, bror. Vår hevn skal komme.

«Fredrik mente hvis man klemte igjen rompa, munnen og nesa ville prompene komme ut ørene. Hans storesøster ble den heldig assistenten og sniffet villig i forskningsøyemed…»

«Mamma mamma, hun tellet meg!»

Kim Anette syntes alt tatt i betraktning at Dannys venstre øre smakte best.

Nissen finnes ikke!!!

«psst.. du sitter i jentestolen!»

«Kan Tyson, kan jeg og!»

Lille Pung innser at dirty talk aldri vil bli det samme etter Full Metal Jacket.

Lille Lyu luktet seg raskt frem til hvor broren hennes hadde gjemt den siste non-stopen.

I fingern, sa jeg! Red rum bor i fingern min, ikke øret!

«Jeg sa det var den GULE stolen du kunne bæsje i, ikke min rosa!»

«Seriøst? den gamle mannen med whiskyånde og skjegg er bestefar og ikke julenissen?»

Lille Kim skjønte tidlig at hun kom lenger i livet med å være gutte-hvisker enn heste-hvisker.

«Æ e ingen pusekatt!»

Etter å ha lest reglene for konkurransen, benytter jeg meg av min rett til å svare så mange ganger jeg vil!

I lys av Tines resultat av kveldens lystgassdose forslår jeg at man herfra aldri gir noen svar 0 poeng. Enten får man plusspoeng for gode svar eller minuspoeng for alle svar som ikke gir uttelling… ;)

Altså, jeg vil fremheve at jeg LIKER Cronenberg; det er bare det at filmene hans gjør fæle ting med hodet mitt og at jeg alltid angrer på å ha sett dem. Det forhindrer meg imidlertid ikke i å se dem flere ganger.

bza: kan være en god idé, det ja… :D

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.