Julekalender (12. desember)

Yay, vi er halvveis!

Dagens oppgave: Siden jeg syns det får være grenser for hvor mange kule bilder dere kan lage tekster til vendte jeg meg til vår gamle venn Ole for tips denne gangen. Forslaget hans var så nydelig at vi ikke en gang ekskluderer ham fra å delta: Det er to dager til jul, og du har ikke vært snill. Hvordan løser du biffen slik at nissen ikke gir deg kull og gråstein? Eller som Ole enkelt uttrykte det: Den beste/sleipeste fremgangsmåten for å havne på nissens snille-barn-liste i løpet av de to siste dagene før jul. Svar kan avgis på bokmål eller nynorsk.

Så langt: Ah, så kom dagen da radiohode skulle tre ut av minuspoengenes skygger. Marianna drar hjem tre poeng for digitale mediaforslag, radiohodes idealistiske forslag om klimakvoter sanker to poeng. Enpoengerne går til Esquil for tidenes mest politisk korrekte svar og annetten siden jeg syns sånne hettegensere med ører er kule. Dere som foreslo geiter hadde nok fått poeng hvis det ikke hadde vært for at jeg allerede har kjøpt geiter og høns til halve familien. Det er sjarmen ved denne julekalenderen, dere mister poeng på premisser dere ikke engang visste om! All grisepraten sto nesten til bonuspoeng, men det får jaggu være måte på.

Stillinga:
11 poeng: Sigurd.
10 poeng: bza.
9 poeng: Jannicke.
8 poeng: Bjørnar og Esquil (sitting in a tree).
7 poeng:  Absentame.
6 poeng: Virrvarr.
5 poeng: Rutha, Marianne og Sonja.
4 poeng: Siri og Tannlege-Tine.
3 poeng: Marchus og Tamara.
2 poeng: Faen og Elisabeth IC.
1 poeng: Thomas Radiohode, annetten og Peter.
- 1 poeng: Iversen.

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Den aller, aller beste måten ville jo være å gjøre opp for noen av de tingene man har gjort i løpet av året, som man vet kan ha slått feil ut på nissens slem-snill statistikk. Jeg kan ikke gå i detalter siden oppgaven ikke går i detaljer på hva slags ting man har gjort/ikke gjort. Og siden jeg alltid er nill, så kommer jeg ikke på noe heller, som gjør at nissen ikke kunne tenke å gi meg gave.

Men i disse dager er det jo rimelig pop å kjøpe seg god samvittighet, så i løpet av de to dagene ville jeg skaffet meg litt kæsj ved enten å spille meg opp en pen pott på nettpoker, eller goldt garasjesalg/julemarked hvor jeg selger mammas gamle julegardiner. Deretter kjøper jeg klimakvoter eller støtter en veldedig organisasjon. Jeg tror ikke at nissen kan se alle hele tiden, så et tips til media er heller ikke dumt. Da minner jeg i tillegg folk på at jeg lever, og kanskje det dukker opp noen ekstra pakker til jul. (eller det kanhende at den gode tanken slår feil/riktig, så vil flere av mine bekjente også støtte den gode saken istedet for å kjøpe noe til meg. Det er en risk man må ta. Nissen har rulleblad og svarteliste.)

Jeg ville tatt turen bort paa hjoernet, sparka et gjengmedlem i leggen, tatt pistolen hans og loept. (Gotta love America.) Deretter hadde jeg dratt ned til Oakland International Military Airport, som er et lite stykke unna der jeg bor. Der hadde jeg truet til meg et spionfly som ikke kan sees paa radar. Jeg hadde tatt av og flydd til Coca Colas hovedkvarter paa Nordpolen. Der jeg kledd meg ut som en 1,4 meter hoey alv og infiltrert complekset gjennom ventilasjonssystemet, kun bevepnet med tyggis og binders. Med 1337-skillz og Chuck Norris-style roundhousekicks hadde jeg kommet meg inn det aller helligste: «Boka med Det Rare I(tm)» I den hadde jeg endret min egen, Gerd-Liv Vallas og Iversens inputt fra «slem slabbedask» til «supersnill soetnos.» Deretter hadde jeg befridd prinssessa og flydd inn i solnedgangen i en Hinderberg jeg fant i «Returnerte Gaver fra Mor Theresa(tm)»

…Hva jeg hadde faatt til neste jul er et aapent spoersmaal.

Dette er selvsagt saare enkelt! (Ja, jeg sitter paa engelsk tastatur, jeg ogsaa)

Nissen er et amerikansk fenomen, og som god amerikaner bruker nissefar Windows. Dermed har han ogsaa et trist, virusinfisert system og alle listene over snille og slemme ligger i Accsess-databaser og EXL-ark. Jeg setter meg ned med noen ikke-snille venner (for mye fildeling, piracy is a crime) og cracker nissens datasystem. Deretter, mens nissen er desperat og trist, kontakter jeg ham og spoer om han trenger litt pc-hjelp. Utkledd som Linux-mannen (sjekk de siste M-stripene) kommer jeg nissefar til unnsetning, hjelper ham aa ta backup og fikser skikkelig MySql-database til alle snill og slem-listene. Underveis fikser jeg slik at jeg staar som snill, og soerger for aa jukse-scripte litt saa jeg forblir snill samme hva jeg gjoer.

Vips- saa er jeg nissens favoritt, fikset med lap-top og ubuntu-cd :D

Skrevet en MyNameIsEarl-liste, og fått gjort opp for bad-things i en forrykende fart!

Feks kjøpt årets FETESTE julegave te Ungen (Rutha) fordi jeg var sjefete og slem med lillesøstra mi når vi var små.

Men heldigvis er jeg bare snill, så hu får nok noe crap i år og :D Ho Ho Ho Meeeeerry Christmas!

nissen finnes ikke. jeg kan være så slem jeg vil!
og tine får en billig crappy gave i år! billigere enn hu kjøper til meg så!

Jeg ville sendt Nissemor en av disse og en av disse
Det burde flytte meg opp noen hakk.

Jeg ville innsett at å overbevise nissen om at jeg var snill var allerede for sent. Som kjent er ikke nissen spesielt korrupt, så vi måtte heller se på alternative løsninger.

Min løsning ville vært å starte nettstedet goodkidsdontdeservepresents.com hvor jeg kjørte har propagande på at det i år ikke var de snille som skulle få gaver, men heller de som hadde havnet på nissens skråplan. Argumenter som tåredryppende historier om familier som hadde gått i tusen biter de årene hvor nissen hadde glemt de, og barn som hadde uskyldig arvet «ikke-snill-genet» var blitt glemt i alle år. Likestillingsministeren ville selvfølgelig vært heftig sitert og et krav om «de-glemtes-jul» ville vært overdøvende på Stortinget. I tillegg ville Brynjar Melling vært frontfigur i saken. (Han har jo såklart vært glemt av nissen i utallige år, og tjener stort på å fronte endringen) Brynjar ville hånd i hånd med Mullah Krekar brukt både Sharia-lover og Norsk Lov for å felle nissen.

Nissen ville til slutt gitt tapt og gitt alle ikke-fullt-så-snille et materalistisk og flott jul! (Og dersom det hadde gått i dass ville jeg klor-bleket Mullahen og brukt han som nisse…)

Jeg vasker. Det er lenge siden jeg fant ut at det eneste som oppveier for at jeg har oppført meg kjipt, er å gjøre noe jeg synes er dritkjipt selv. Så jeg vasker. Helst hos noen som jeg ikke liker. Og som står og ser på og kritiserer den dårlige vaskingen min hele tiden mens jeg holder på. Jeg oppfører meg ikke mer kjipt i løpet av et år enn at dette mer enn gjør opp for det, og jeg kan kose meg med sjokolade og diamanter som Nissen bringer på julaften.

Kjøpe en øl til Iversen ville nok bli sett på som en fiiiiiin ting å gjøre. Julenissen ville sette pris på at jeg fuktet strupen til julekalender makeren. Var den sleip nok? Hvis ikke så skal jeg kjøpe en øl til deg fordi jeg prøvde å smøre deg.

Skål

Siden vi allerede har etablert at jeg er slem har jeg ingenting å tape. Derfor bytter jeg navn slik at jeg heter det samme som noen som har vært skikkelig snill, f.eks. Odd Børretzen som er en av de aller koseligste mennesker som finnes, og for sikkerhets skyld kontakter jeg Posten også og sier at Odd feirer jul hos meg slik at jeg får all juleposten hans. I tilfelle nissen bruker post. På julaften skal jeg ha på meg skjegg og sitte i godstolen mens jeg gjentar «Jeg HATER måker» hele tiden mens nissen er der, så lar han seg nok lure.

Annetten MÅ få poeng!

Nå lo jeg MASSE :D

Jeg velger å tro at julenisse har litt sånn samme politikk som Gud; Med andre ord er det bare å be dypt og inderlig om tilgivelse, og vips så er jeg på listen over snille barn og jeg kan få skalpellsettet jeg ønsker meg. Så får jeg vente til etter jul med å dissekere ekorn.

jeg sliter med å få gaver fra nissen. for jeg har blogget anonymt i år og det er visstnok noe av det ondeste et menneske kan gjøre:

http://fruw.no/2007/11/03/ringenes-herre-blogger-typer/

for å rette opp mine synder må jeg ut på en quest for å gjenopprette bloggen som la seg ned i protest mot min fakeblogg. og siden The Blogger Formerly Known As Egoisten neppe vil skrive den for at jeg skal få gaver, tvinges jeg til å skrive den selv. jeg burde greie å blogge uoppdaget som egoisten i de to dagene som gjenstår til julaften. det er selvfølgelig dømt til å bli avslørt når TBFKAE surfer innom, så min arvesynd for fakeblogging blir da enda større til neste år, men det problemet har jeg tolv måneder på å løse.

Jeg stemmer på Esquil. I en eller annen sammenheng. Når det passer seg sånn.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.